Rakkauden kaksoiskäsky…

RAKKAUDEN KAKSOISKÄSKY…

 

MATT22:36-40

”Opettaja, mikä on suurin käsky laissa?”
37. Niin Jeesus sanoi hänelle: ”’Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi’.
38. Tämä on suurin ja ensimmäinen käsky.
39. Toinen, tämän vertainen, on: ’Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi’.
40. Näissä kahdessa käskyssä riippuu kaikki laki ja profeetat.”

 

NÄISSÄ KAHDESSA KÄSKYSSÄ RIIPPUU KAIKKI LAKI JA PROFEETAT! SIIS RAKASTA HERRAA,SINUN JUMALAASI,KAIKESTA SYDÄMESTÄSI JA KAIKESTA SIELUSTASI JA KAIKESTA MIELESTÄSI! JA LÄHIMMÄISTÄSI NIINKUIN ITSEÄSI!! SIINÄPÄ TAVOITETTA KERRAKSEEN!

1KOR13LUKU

Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä, mutta minulla ei olisi rakkautta, olisin minä vain helisevä vaski tai kilisevä kulkunen.
2. Ja vaikka minulla olisi profetoimisen lahja ja minä tietäisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon, ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin vuoria siirtää, mutta minulla ei olisi rakkautta, en minä mitään olisi.
3. Ja vaikka minä jakelisin kaiken omaisuuteni köyhäin ravinnoksi, ja vaikka antaisin ruumiini poltettavaksi, mutta minulla ei olisi rakkautta, ei se minua mitään hyödyttäisi.
4. Rakkaus on pitkämielinen, rakkaus on lempeä; rakkaus ei kadehdi, ei kerskaa, ei pöyhkeile,
5. ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaansa, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa,
6. ei iloitse vääryydestä, vaan iloitsee yhdessä totuuden kanssa;
7. kaikki se peittää, kaikki se uskoo, kaikki se toivoo, kaikki se kärsii.
8. Rakkaus ei koskaan häviä; mutta profetoiminen, se katoaa, ja kielillä puhuminen lakkaa, ja tieto katoaa.
9. Sillä tietomme on vajavaista, ja profetoimisemme on vajavaista.
10. Mutta kun tulee se, mikä täydellistä on, katoaa se, mikä on vajavaista.
11. Kun minä olin lapsi, niin minä puhuin kuin lapsi, minulla oli lapsen mieli, ja minä ajattelin kuin lapsi; kun tulin mieheksi, hylkäsin minä sen, mikä lapsen on.
12. Sillä nyt me näemme kuin kuvastimessa, arvoituksen tavoin, mutta silloin kasvoista kasvoihin; nyt minä tunnen vajavaisesti, mutta silloin minä olen tunteva täydellisesti, niinkuin minut itsenikin täydellisesti tunnetaan.
13. Niin pysyvät nyt usko, toivo, rakkaus, nämä kolme; mutta suurin niistä on rakkaus.

RAKKAUS TUNTUU OLEVAN RAAMATUSSA TODELLA KESKEISELLÄ SIJALLA! VAIKKA ME TEHTÄIS VAIKKA MINKÄLAISTA ASIAA HERRALLE ILMAN RAKKAUTTA,SE ON IHAN YHTÄ TYHJÄN KANSSA! ONKO SE SILLOIN HERRALLE TEHTYÄ? JOS SE ON ILMAN JUMALAN RAKKAUTTA? NÄISSÄ KAHDESSA KÄSKYSSÄ RIIPPUU KAIKKI LAKI JA PROFEETAT! ETTÄ TUNTUU ETTÄ JOS TOI RAKKAUDEN KAKSOISKÄSKY JÄÄ TÄYTTÄMÄTTÄ NIIN EI MEIDÄN TEOT OLE SILLOIN HERRALLE OTOLLISET!

 

1KOR3:10-15

Sen Jumalan armon mukaan, joka on minulle annettu, minä olen taitavan rakentajan tavoin pannut perustuksen, ja toinen sille rakentaa, mutta katsokoon kukin, kuinka hän sille rakentaa.
11. Sillä muuta perustusta ei kukaan voi panna, kuin mikä pantu on, ja se on Jeesus Kristus.
12. Mutta jos joku rakentaa tälle perustukselle, rakensipa kullasta, hopeasta, jalokivistä, puusta, heinistä tai oljista,
13. niin kunkin teko on tuleva näkyviin; sillä sen on saattava ilmi se päivä, joka tulessa ilmestyy, ja tuli on koetteleva, minkälainen kunkin teko on.
14. Jos jonkun tekemä rakennus kestää, on hän saava palkan;
15. mutta jos jonkun tekemä palaa, joutuu hän vahinkoon; mutta hän itse on pelastuva, kuitenkin ikäänkuin tulen läpi.

 

GAL5:6

Sillä Kristuksessa Jeesuksessa ei auta ympärileikkaus eikä ympärileikkaamattomuus, vaan rakkauden kautta vaikuttava usko.

ROOM15:30

Mutta minä kehoitan teitä, veljet, Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta ja Hengen rakkauden kautta auttamaan minua taistelussani, rukoilemalla minun puolestani Jumalaa,

2TIM1:7

Sillä Jumala ei ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan voiman ja rakkauden ja raittiuden hengen.

 

EDELLISISSÄ KOHDISSA PUHUTTIIN RAKKAUDEN KAUTTA VAIKUTTAVASTA USKOSTA!! JA HENGEN RAKKAUDESTA JA VOIMAN JA RAKKAUDEN JA RAITTIUDEN HENGESTÄ! TUNTUU ETTÄ TEOT JOITA ME TEHDÄÄN,PITÄÄ OLLA JUMALAN HENGEN ,RAKKAUDEN HENGEN INNOITTAMIA! MUUTEN NE TEOT ON PUUTA,HEINIÄ JA OLKIA! NE KERRAN PALAA POROKSI! NE OLIVAT HELISEVÄÄ VASKEA JA KILISEVÄÄ KULKUSTA!! SIIS ON MAHDOLLISTA TEHDÄ TEKOJA JOTKA ULKONAISESTI NÄYTTÄÄ IKÄÄNKUIN JEESUKSEN TEOILTA MUTTA EIVÄT KUITENKAAN OLE!!

MATT7:21-23

Ei jokainen, joka sanoo minulle: ’Herra, Herra!’, pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
22. Moni sanoo minulle sinä päivänä: ’Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?’
23. Ja silloin minä lausun heille julki: ’Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät’.

 

ELI KYLLÄ ON TODELLA TÄRKEÄÄ ETTÄ ME OLLAAN HERRALLE KAIKESSA KUULIAISET…SIIS ETTÄ ME EI TEHDÄ ASIOITA ILMAN JEESUSTA! ILMAN JUMALAN RAKKAUTTA! RAKKAUDESSA ON ELÄMÄÄ! ETTÄ NE IHMETEOT JA ARMOLAHJAT EIVÄT OLE IKÄÄNKUIN KAIKKI KAIKESSA! TOKI NE ON TODELLA TÄRKEITÄ MUTTA NIITÄ EI PIDÄ TAVOITELLA IKÄÄNKUIN YLI KAIKEN MUUN! SIIS VÄLILLÄ TUNTUU ETTÄ IHMISET HALUAA PELKÄSTÄÄN IHMEITÄ JA MERKKEJÄ! JA KAIKKEA YLILUONNOLLISTA! MUTTA TUNTUU ETTÄ NYKYAIKANA IHMISET KAVAHTAVAT JEESUKSEN TARJOAMAA RISTIÄ! SIELTÄ JEESUKSEN ANTAMAN RISTIN JUURELTA VUOTAA ELÄMÄ! RAKKAUDEN VOITELU! SE TULEE LIHAN KUOLEMASTA! SE EI TULE IHMEISTÄ JA MERKEISTÄ VAAN GETSEMANESTA JA GOLGATASTA! IHMISET KAVAHTAA KÄRSIMYSTÄ JA RISTIN HÄPEÄÄ! HE HALUUVAT VAIN IHMEITÄ JA MERKKEJÄ JA VOIMAA!! KAIKKI HETI TÄNNE!  EI MALTETA ODOTTAA JUMALAN AIKAA! RYNNÄTÄÄN IHMISTEN PERÄSSÄ SINNE TÄNNE IHMEITÄ JA VOITELUA ETSIMÄSSÄ!! EI SEURATA JEESUSTA RISTIN KAIDALLA TIELLÄ! EI OLLA KUULIAISIA HERRAN ÄÄNELLE JA HERRAN SANALLE! SILLOIN OLLAAN HELISEVÄÄ VASKEA JA KILISEVÄÄ KULKUSTA! VOI OLLA ÄÄNEKKÄITÄ YLISTYSHETKIÄ JOISSA SANOTAAN: JEESUS MÄ RAKASTAN SUA!! JA KOKOUKSEN LOPUTTUA KUN HETKEN HURMA ON OHI NIIN EI ENÄÄ RAKASTETAKKAAN JEESUSTA! MINKÄ TAKIA! SANA SANOO:

 

JAAK3:9-18

Kielellä me kiitämme Herraa ja Isää, ja sillä me kiroamme ihmisiä, Jumalan kaltaisiksi luotuja;
10. samasta suusta lähtee kiitos ja kirous. Näin ei saa olla, veljeni.
11. Uhkuuko lähde samasta silmästä makeaa ja karvasta vettä?
12. Eihän, veljeni, viikunapuu voi tuottaa öljymarjoja eikä viinipuu viikunoita? Eikä myöskään suolainen lähde voi antaa makeata vettä.
13. Kuka on viisas ja ymmärtäväinen teidän joukossanne? Tuokoon hän näkyviin tekonsa hyvällä vaelluksellaan viisauden sävyisyydessä.
14. Mutta jos teillä on katkera kiivaus ja riitaisuus sydämessänne, niin älkää kerskatko älkääkä valhetelko totuutta vastaan.
15. Tämä ei ole se viisaus, joka ylhäältä tulee, vaan se on maallista, sielullista, riivaajien viisautta.
16. Sillä missä kiivaus ja riitaisuus on, siellä on epäjärjestys ja kaikkinainen paha meno.
17. Mutta ylhäältä tuleva viisaus on ensiksikin puhdas, sitten rauhaisa, lempeä, taipuisa, täynnä laupeutta ja hyviä hedelmiä, se ei epäile, ei teeskentele.
18. Vanhurskauden hedelmä kylvetään rauhassa rauhan tekijöille.

 

SE ON SIELULLISTA,RIIVAAJIEN VIISAUTTA! TUNTUU ETTÄ NYKYÄÄN ALKAA OLLA PALJON SIELULLISUUTTA! SE ON SELLAISTA ETTÄ HETKISEKSI INNOSTUTAAN JOSTAKIN JA SITTEN TAAS UNOHDETAAN KOKO JUTTU…SE SIELULLISUUS ON JOTENKIN SELLAISTA ETTÄ SE LUPAA PALJON MUTTA EI ANNA MITÄÄN! MIKSI? SIITÄ PUUTTUU JUMALAN RAKKAUS! JUMALAN RAKKAUDEN VOITELU! KRISTUS MEISSÄ,KIRKKAUDEN TOIVO! SIIS JEESUKSEN KUVA EI PÄÄSE TULEMAAN IHMISESSÄ ESILLE! MITEN TÄMÄ ON MAHDOLLISTA? VOI OLLA ETTÄ IHMINEN EI OLE PÄÄSSYT IKINÄ TULEMAAN OIKEASTI USKOON JA ON JÄÄNYT NÄIN OLLEN SIELULLISUUTEEN…TAIKKA SITTEN IHMINEN ON TULLUT USKOON MUTTA NISUNJYVÄ EI OLE PÄÄSSYT HÄNEN KOHDALLA KUOLEMAAN…

 

JOH12:24-26

Totisesti, totisesti minä sanon teille: jos ei nisun jyvä putoa maahan ja kuole, niin se jää yksin; mutta jos se kuolee, niin se tuottaa paljon hedelmää.
25. Joka elämäänsä rakastaa, kadottaa sen; mutta joka vihaa elämäänsä tässä maailmassa, hän on säilyttävä sen iankaikkiseen elämään.
26. Jos joku minua palvelee, seuratkoon hän minua; ja missä minä olen, siellä on myös minun palvelijani oleva. Ja jos joku minua palvelee, niin Isä on kunnioittava häntä.

ELI TUNTUU ETTÄ NÄÄ ASIAT ON SYYNÄ SIIHEN ETTÄ IHMINEN JOKA KANTAA USKOVAN NIMEÄ EI VAELLA RAKKAUDESSA…ELI SE IHMINEN EI OLE PAKOSTI IKINÄ PÄÄSSYT KOKEMAAN UUDESTISYNTYMISEN IHMETTÄ TAIKKA JOS ON NIIN JEESUKSEN RISTI EI OLE PÄÄSSYT TEKEMÄÄN TYÖTÄ SEN IHMISEN ELÄMÄSSÄ! ELI KYLLÄ USKOVAKIN IHMINEN VOI VÄLTELLÄ JEESUKSEN RISTIÄ! JEESUS SANOO ETTÄ JOKA EI OTA RISTIÄNSÄ JA SEURAA MINUA,SE EI VOI OLLA MINUN OPETUSLAPSENI…

LUUK14:27

Ja joka ei kanna ristiänsä ja seuraa minua, se ei voi olla minun opetuslapseni.

ELI KYLLÄ SANA LUPAA ETTÄ TÄLLÄINEN IHMINEN PELASTUU JOS PYSYY USKOSSA LOPPUUN ASTI MUTTA TEOT PALAA JOTKA EI OLE TEHTY RAKKAUDESTA KRISTUKSEEN…

 

1KOR3:11-15

Sillä muuta perustusta ei kukaan voi panna, kuin mikä pantu on, ja se on Jeesus Kristus.
12. Mutta jos joku rakentaa tälle perustukselle, rakensipa kullasta, hopeasta, jalokivistä, puusta, heinistä tai oljista,
13. niin kunkin teko on tuleva näkyviin; sillä sen on saattava ilmi se päivä, joka tulessa ilmestyy, ja tuli on koetteleva, minkälainen kunkin teko on.
14. Jos jonkun tekemä rakennus kestää, on hän saava palkan;
15. mutta jos jonkun tekemä palaa, joutuu hän vahinkoon; mutta hän itse on pelastuva, kuitenkin ikäänkuin tulen läpi.

 

JOS JONKUN TEKEMÄ RAKENNUS KESTÄÄ,ON HÄN SAAVA PALKAN! HERRA HALUAISI ETTÄ JOKAINEN USKOVA ANTAUTUISI JEESUKSEN TARJOAMAN RISTIN ALLE! SIELTÄ VIRTAA RAKKAUDEN VOITELU! TUNTUU HASSULTA ETTÄ IHMISET LÄHTEE HAKEMAAN ”VOITELUA” ERI SUPERSAARNAJIEN KÄSIEN ALTA JOPA ULKOMAITA MYÖTEN VAIKKA HERRA ANTAA VOITELUNSA VIRRATA RISTIN ALTA! SIIS JUMALA KUOLETTAA IHMISEN LIHAN! IHMISEN OMAN TAHDON JA HALUN TEHDÄ ASIOITA!!

 

JOH21:18

Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: kun olit nuori, niin sinä vyötit itsesi ja kuljit, minne tahdoit; mutta kun vanhenet, niin sinä ojennat kätesi, ja sinut vyöttää toinen ja vie sinut, minne et tahdo.”

 

ETTÄ OLLAAN EDELLEEN KÄRSIVÄLLISIÄ! OLLAAN EDELLEEN RISTIN ALLA NIIN ME NÄIN OLLEN SAAMME JATKUVASTI VAELTAA JUMALAN RAKKUDEN KANAVINA! JUMALAN RAKKAUS PÄÄSEE VUOTAMAAN MEISTÄ TÄHÄN PIMEÄÄN MAAILMAAN! SANA SANOO:

2KOR4:5-11

Sillä me emme julista itseämme, vaan Kristusta Jeesusta, että hän on Herra ja me teidän palvelijanne Jeesuksen tähden.
6. Sillä Jumala, joka sanoi: ”Loistakoon valkeus pimeydestä”, on se, joka loisti sydämiimme, että Jumalan kirkkauden tunteminen, sen kirkkauden, joka loistaa Kristuksen kasvoissa, levittäisi valoansa.
7. Mutta tämä aarre on meillä saviastioissa, että tuo suunnattoman suuri voima olisi Jumalan eikä näyttäisi tulevan meistä.
8. Me olemme kaikin tavoin ahdingossa, mutta emme umpikujassa, neuvottomat, mutta emme toivottomat,
9. vainotut, mutta emme hyljätyt, maahan kukistetut, mutta emme tuhotut.
10. Me kuljemme, aina kantaen Jeesuksen kuolemaa ruumiissamme, että Jeesuksen elämäkin tulisi meidän ruumiissamme näkyviin.
11. Sillä me, jotka elämme, olemme alati annetut kuolemaan Jeesuksen tähden, että Jeesuksen elämäkin tulisi kuolevaisessa lihassamme näkyviin.

MUISTETAAN ETTÄ KUOLEMASSA ON ELÄMÄ! KRISTUKSEN RAKKAUS VUOTAA MEIDÄN SÄRJETYISTÄ ASTIOISTA PIMEYDESSÄ OLEVILLE IHMISILLE! ME SAADAAN OLLA KRISTUKSEN SULOISENA TUOKSUNA TÄSSÄ MAAILMASSA! HALLELUJA! MAHTAVAA JUMALAN ARMOA!! EI LÄHDETÄ POIS RISTIN ALTA! RISTI NÖYRYYTTÄÄ JA KUOLETTAA MEIDÄN LIHAA!! SE ON SIUNAUS!SUURI JUMALAN ARMO! ME SAADAAN VAELTAA JUMALAN RAKKAUDESSA! HALLELUJA! AAMEN…

ROOM8:28-39

Mutta me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka hänen aivoituksensa mukaan ovat kutsutut.
29. Sillä ne, jotka hän on edeltätuntenut, hän on myös edeltämäärännyt Poikansa kuvan kaltaisiksi, että hän olisi esikoinen monien veljien joukossa;
30. mutta jotka hän on edeltämäärännyt, ne hän on myös kutsunut; ja jotka hän on kutsunut, ne hän on myös vanhurskauttanut; mutta jotka hän on vanhurskauttanut, ne hän on myös kirkastanut.
31. Mitä me siis tähän sanomme? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?
32. Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme, kuinka hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin hänen kanssansa?
33. Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala on se, joka vanhurskauttaa.
34. Kuka voi tuomita kadotukseen? Kristus Jeesus on se, joka on kuollut, onpa vielä herätettykin, ja hän on Jumalan oikealla puolella, ja hän myös rukoilee meidän edestämme.
35. Kuka voi meidät erottaa Kristuksen rakkaudesta? Tuskako, vai ahdistus, vai vaino, vai nälkä, vai alastomuus, vai vaara, vai miekka?
36. Niinkuin kirjoitettu on: ”Sinun tähtesi meitä surmataan kaiken päivää; meitä pidetään teuraslampaina”.
37. Mutta näissä kaikissa me saamme jalon voiton hänen kauttansa, joka meitä on rakastanut.
38. Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat,
39. ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.