Vastikään, eräänä aamuna, tuntemani miehen mieleen nousi sanat: ”Mantelitumalisäke voi auttaa sinun pelastumisessasi”. Mies törmäsi myöhemmin Wikipedian artikkeliin lesboudesta ja tässä siitä pieni ote: Aivojen kuvausten perusteella tiedetään, että lesbojen ja heteromiesten aivojen rakenteet muistuttavat toisiaan. Lesbojen ja heteromiesten oikea aivopuolisko on vasenta suurempi, ja hermoyhteyksiä on enemmän oikeassa mantelitumakkeessa.https://fi.wikipedia.org/wiki/Lesbo

Näin mies sai selityksen noille mieleensä nousseille sanoille. Lesbouteen taipuvaisilla on mantelitumakkeessa enemmän hermoyhteyksiä kuin heteronaisilla ja tavallaan kuvainnollisesti ilmaistuna se liikakasvu voidaan kuvata lisäkkeenä, vaikkei se ehkä lääketieteellisen eksakti ilmaisu olekaan.

Hieman vielä mielenkiintoisemmaksi asian tekee se että mies näki näyssä naisen pään sivuprofiilin, tällä oli ohimoilta ja takaraivosta siiliksi leikatut vaaleat hiukset jotka olivat päälaelta hieman pidemmät. Hän oli suomalaisen näköinen nainen jolla oli hieman kovat ja kopeat kasvonpiirteet. Jospa tälle kirjotukselle löytyy näin se tarkka kohde jolle Jumala haluaa kauttani puhua. Vaikka tämä on kyllä yleisestikin ajankohtainen asia meille kaikille.

Paavalin kirje Roomalaisille 9

19 Sinä ehkä sanot minulle: ”Miksi hän sitten vielä moittii? Kuka voi vastustaa hänen tahtoaan?”

20 Niinpä niin, ihminen, mikä sinä olet väittämään Jumalaa vastaan? Ei kai tehty sano tekijälleen: ”Miksi teit minusta tällaisen?”

21 Eikö savenvalajalla ole valta tehdä samasta savensa seoksesta toinen astia arvokkaaseen, toinen halpaan käyttöön?

22 Entäpä jos Jumala onkin, tahtoessaan näyttää vihansa ja tehdä voimansa tunnetuksi, osoittanut suuressa pitkämielisyydessään kärsivällisyyttä vihan astioita kohtaan, jotka oli valmistettu tuhoon.

23 Entäpä jos hän on tehnyt sen saattaakseen kirkkautensa runsauden ilmi laupeuden astioissa, jotka hän on ennalta valmistanut kirkkauteen.

24 Ja sellaisiksi hän on kutsunut myös meidät, ei ainoastaan juutalaisista vaan myös pakanoista,

25 kuten hän sanoo Hoosean kirjassa: ”Minä olen kutsuva kansakseni sitä, joka ei ollut minun kansani, ja rakkaakseni sitä, joka ei ollut minun rakkaani.

26 Ja on tapahtuva, että siinä paikassa, jossa heille on sanottu: ’Te ette ole minun kansani’, siinä heitä kutsutaan elävän Jumalan lapsiksi.”

Julkisuuden keskusteluissa on viitattu siihen että Jeesus ei Raamatussa itse sano että homoseksuaalisuuden harjoittaminen olisi syntiä. Tällaiset sanomiset osoittavat puhujan ymmärtämättömyyttä Raamatun teksteistä ja kokonaisuudesta. Jeesus puhuu ihan koko Raamatussa, alusta loppuun. Sanoohan Raamattu

Matteus 19

3 Hänen luokseen tuli myös fariseuksia, jotka koetellakseen häntä kysyivät: ”Onko miehen lupa hylätä vaimonsa mistä syystä tahansa?”

4 Hän vastasi: ”Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa loi heidät mieheksi ja naiseksi

5 ja sanoi: ’Sen tähden mies luopukoon isästään ja äidistään ja liittyköön vaimoonsa, ja niistä kahdesta tulee yksi liha’?

6 Niinpä he eivät enää ole kaksi vaan yksi liha. Minkä siis Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako.”

Tuostakin Raamatun tekstistä voidaan suoraan nähdä Jeesuksen vahvistavan 1. Mooseksen kirjan luomiskertomuksen.

Mutta jos vieläkin kritisoidaan ettei Jeesus suoraan tuomitse homoseksuaalisuuden harjoittamista synniksi, voi kukin tutkia anatomian oppikirjoja miehestä ja naisesta. Ei tarvitse kummoistakaan palikkatestiä kyetä läpäisemään että ymmärtää kenet on luotu olemaan kenenkin kumppani.

Paavalin kirje Kolossalaisille

10 Rukoilemme, että vaeltaisitte Herran arvon mukaisesti ja hänelle kaikessa mieliksi ja että kantaisitte hedelmää kaikissa hyvissä teoissa ja kasvaisitte Jumalan tuntemisessa.

11 Vahvistakoon hän teitä kirkkautensa väkevyyden mukaisesti kaikella voimalla olemaan kaikessa kestäviä ja pitkämielisiä.

12 Iloiten te silloin kiitätte Isää, joka on tehnyt teidät kelvollisiksi saamaan osuuden siitä perinnöstä, joka pyhillä on valkeudessa.

13 Jumala on pelastanut meidät pimeyden vallasta ja siirtänyt meidät rakkaan Poikansa valtakuntaan,

14 hänen, jossa meillä on lunastus, syntien anteeksi saaminen.

15 Hän on näkymättömän Jumalan kuva, koko luomakunnan esikoinen.

16 Hänessä luotiin kaikki, mitä on taivaissa ja maan päällä, näkyvät ja näkymättömät, olivatpa ne valtaistuimia tai herruuksia, hallituksia tai valtoja. Kaikki on luotu hänen kauttaan ja häneen.

17 Hän on ennen kaikkea muuta, ja hänessä kaikki pysyy voimassa.

18 Hän on ruumiin, seurakunnan, pää. Hän on alku, kuolleista nousseiden esikoinen, jotta hän olisi kaikessa ensimmäinen.

19 Jumala näki hyväksi, että kaikki täyteys asuisi hänessä,

20 ja että hän sovittaisi Poikansa kautta itsensä kanssa kaiken maan päällä ja taivaissa ja näin tekisi rauhan hänen ristinsä veren kautta.

21 Teidätkin, jotka ennen olitte vieraantuneita ja mieleltänne hänen vihamiehiään pahoissa teoissanne,

22 hän on nyt sovittanut Poikansa lihan ruumiissa kuoleman kautta, asettaakseen teidät pyhinä, nuhteettomina ja moitteettomina eteensä.

23 Teidän on vain pysyttävä uskossa, siihen perustuneina ja siinä lujina, horjahtamatta pois sen evankeliumin toivosta, jonka olette kuulleet. Tämä evankeliumi on julistettu koko luomakunnassa taivaan alla, ja sen palvelija minusta, Paavalista, on tullut.

Lisäksi Raamattu on hyvin selkeä mitä tulee syntiin:

Apostolien teot 17

29 Koska me siis olemme Jumalan sukua, emme saa kuvitella, että jumaluus on samanlainen kuin kulta, hopea tai kivi, kuin inhimillisen taiteen tai ajatuksen luomus.

30 Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on sietänyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus.

31 Hän on näet säätänyt päivän, jona hän tuomitsee koko maailman vanhurskaasti sen miehen kautta, jonka hän on siihen määrännyt. Hän on antanut siitä kaikille vakuuden herättämällä hänet kuolleista.”

32 Kuullessaan kuolleiden ylösnousemuksesta toiset ivasivat, toiset taas sanoivat: ”Tahdomme kuulla sinulta tästä vielä toistekin.”

33 Niin Paavali lähti heidän keskeltään.

34 Mutta muutamat miehet liittyivät häneen ja tulivat uskoon, heidän joukossaan myös Dionysios, Areiopagin jäsen, sekä Damaris-niminen nainen ja muita heidän kanssaan.

Raamattu kertoo että muutamat kuulijoista ivasivat kun Paavali julisti evankeliumia heille, mutta jotkut uskoivat kuulemansa ja ottivat vastaan Jeesuksen vapahtajanaan. Näin on tänäänkin. Yhä tänäänkin jotkut ivaavat ja toiset uskovat. Ja yhä tänäänkin on kirjanoppineita jotka johtavat seurakuntaa valheeseen.

Raamattu sanoo yksiselitteisesti: Kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus! Raamattu ei anna erikoisoikeuksia luonnostaan ahneille harjoittaa ahneutta tai kellekkään muullekkaan jonka liha vetää häntä syntiin, nimittäin meidän kaikkien lihassa asuu synti! Meidän kaikkien liha on syntiinlankeemuksen jäljiltä johtava meitä harhaan. Raamattu vielä varoittaa ettemme saa luottaa omaan järkeemme sokeasti sillä himomme sokaisemana se vie meitä harhaan ja kadotukseen, vaikka toki Jumala on meille järjen antanut jotta voimme asioita ymmärtää ja päätellä.

Sananlaskut 28

26 Omaan ymmärrykseensä luottava on tyhmä, mutta viisaudessa vaeltava pelastuu.

Kaikki ihmiset ovat syntiä tehneet ja ovat luonnostaan tuomittuja kadotukseen. Mutta Jumalan rakkaus tuli ilmi Jeesuksessa Kristuksessa.

Kirjanoppineet vesittävät Raamatun sanoman jos eivät kerro rehellisesti uskoville niitä aihealueita joista parannus on tehtävä! He vetoavat tieteellisiin tutkimuksiin joihin viitaten he antavat ymmärtää että tiede on ratkaissut homoseksuaalisuuden ongelman Raamatun ilmoituksen vastaisesti. He siis sanovat että Raamattu on tässä asiassa väärässä. Heidän logiikkansa mukaan jos ihminen lihassaan tuntee jotain halua, se ei voi olla syntiä! Miten järjetön päätelmä! Lisäksi he unohtavat että tiede itsessään on muuttuva kameleontti joka ei koskaan ole oikeassa tai väärässä vaan esittää vain sen hetkisen havaintoihin perustuvan ymmärryksen tai parhaan tulkinnan, ja aina ei edes sitä.

Kuten olemme havainneet esim evoluutiokeskustelusta; Suomessakin jopa professorismiehet puolustavat mutaatioiden voittokulkua evoluution moottorina vaikka ns makroevoluutiohan ei tiettävästi tuota muuta kuin kehityshäiriöitä. Jokainen mutaatio on kopiointivirhe eliöiden alkuperäisistä rakennusohjeista ja näinollen syntyvässä olennossa on lähtökohtaisesti mutaatioiden takia vinoutumaa esivanhempiensa rakenteisiin verrattuna. Miten paljon nykyään sairaaloissa abortoidaankaan kehitysvammaisia vauvoja! Vauvoja joiden rakennusohjeiden kopioinnissa sattui virhe.

Oletko koskaan ajatellut että kun nämä oppineet ja heidän kannattajansa väittävät että aikojen saatossa kalasta tuli mystisesti lintu ja kalan täydellisesti toimivasta ihmeellisestä evästä tuli linnun täydellisesti toimiva ihmeellinen siipi, niin he itseasiassa väittävät että sillä ensimmäisellä kalanpoikasella jonka evän rakennusohjeissa tapahtui kopiointivirhe (ja kaikilla sen jälkeläisillä) oli lopputuloksena kehityshäiriöinen evä ja mahdollisesti heti alkuunsa uimakelvoton evä (kiduksista ja muista osista puhumattakaan)! Sellaiset kalat tulevat syödyksi heti alkuunsa! Eiväthän vaikeasti kehityshäiriöiset kalat ole niitä lajinsa alfoja jotka pääsevät sukua jatkamaan. Jos väität vastaan, kysyn sinulta: Kumpi sinun kaukaisille esivanhemmille kopioitui vahingossa ensin (vai pitäisikö sanoa esiolioille): Suu vai peräaukko. Ja entäs ne kaikki osat siihen väliin? Jos suu tuli ensin niin mihin se ruoka meni? Vai tuliko sille ihan vahingossa kurkkutorvi ensin? Miten se osasi tulla juuri oikeaan paikkaan eikä vaikkapa vasempaan olkapäähän? Entäs kumpi tuli ensin, sydän, verisuonet vai veri? Vai sattuiko ne kaikki putkahtamaan ihan täydellisinä samaan aikaan, täydellisesti toisiinsa kiinnittyneinä ja veri iloisesti siellä suonissa pulputen? Ja sattuipa sydän vielä itsekseen automaattisesti sytkiä, ihan onnenkantamoisella? Vai oliko kenties niin että se otus aivan aluksi olikin pelkkä sydänlihasmöykky jolla ei ollut lainkaan verta eikä verisuoniakaan? Mutta miten se sitten pystyi toimimaan jos sydämessä ei ollut verta eikä verisuonia? Liekö parka saanut sydänkohtauksen ja kuollut pois… lisääntymiselimethän kun ei nekään olleet vielä kehittyneet.

Sateenkaarikasvot
Taivaalla näkyvä pilvi
muistutti ihmisen
kasvoja joihin heijastui
sateenkaaren värit. Aluksi, pienen
hetken noiden ”kasvojen” muoto oli lähes täydellinen.
Tuuli ehti kuitenkin
tehdä tehtävänsä ennenkuin sain
kameran esiin. Niin myös
kopiointivirheet
rakennusohjeissa (dna)
rappeuttavat eliökuntaa.

Usko pois, sinä olet Jumalan luomien täydellisten ihmisten Aadamin ja Eevan jälkeläinen jonka suvun rakennusohjeisiin on vuosituhansien aikana kertynyt vino pino kopiointivirheitä, kuten meidän jokaisen perimään (koska Jumala on tuominnut tämän maailman katoavaisuuden alle). Sinä et ole pelkkä kopiointivirheiden summa joka sai alkunsa maailman yliluonnollisimmasta ihmeestä eli elottoman yhtäkkisestä virkoamisesta eloon, täysin itsekseen ja täysin sattumalta. Ainoastaan kirjassa Käsikirja linnunradan liftareille on noin pähkähulluja ajatuksia, (ja sen lisäksi toki koulukirjoissa). Siinä se on vasta vihapuhetta väittää että sinä olisit pelkkä massiivinen kopiointivirhe! Olet Jumalan kuvaksi luotu ihminen jolla on mahdollisuus päästä osalliseksi iankaikkisesta elämästä luojasi yhteydessä! Iankaikkisesti!

Aiemmin mainitsemallani tavalla opettavat kirjanoppineet tuovat esiin sen tosiasian etteivät he usko Raamatun sanaan totuutena. He valitsevat oman järkensä nojalla ”parhaat” palat ja sitten hylkäävät ne mitkä eivät istu omiin haluihinsa. No jos he eivät usko Raamatun sanaan totuutena, niin miten he voivat sitten puhua Jumalan asiamiehinä? Aivan! Eivät he voikaan! Ja olemme näin saaneet havaita jälleen yhden Raamatun profetian toteutumista silmiemme edessä: Luopumuksen täytyy tulla ensin! (2. Tess 2) Vasta sitten voi tulla tuo vastustaja joka kohottaa itsensä yli kaiken mitä Jumaloitavaksi kutsutaan ja vasta sitten voi Herra Jeesus Kristus palata takaisin. Mahtaneeko Hän löytää uskoa maan päältä!

1. Johanneksen kirje 3

3 Jokainen, joka panee häneen tämän toivon, puhdistaa itsensä, niin kuin hän on puhdas.

4 Jokainen, joka tekee syntiä, harjoittaa laittomuutta, sillä synti on laittomuutta.

5 Te tiedätte, että hän ilmestyi ottamaan pois synnit. Hänessä ei ole syntiä.

6 Ei kukaan, joka pysyy hänessä, tee syntiä, eikä kukaan, joka tekee syntiä, ole häntä nähnyt eikä häntä tuntenut.

7 Lapset, älköön kukaan saako teitä eksyttää. Joka noudattaa vanhurskautta, on vanhurskas, niin kuin hän on vanhurskas.

8 Joka tekee syntiä, on paholaisesta, sillä paholainen on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi paholaisen teot.

9 Ei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä, sillä Jumalan siemen pysyy hänessä. Hän ei voi tehdä syntiä, koska on syntynyt Jumalasta.

10 Tästä käy ilmi, ketkä ovat Jumalan lapsia ja ketkä paholaisen lapsia: se, joka ei noudata vanhurskautta, ei ole Jumalasta, ei myöskään se, joka ei rakasta veljeään.

….

18 Lapset, älkäämme osoittako rakkautta sanoin ja kielellä vaan teoin ja totuudessa.

1. Johanneksen kirje 4

7 Rakkaani, rakastakaamme toisiamme, sillä rakkaus on Jumalasta. Jokainen, joka rakastaa, on syntynyt Jumalasta ja tuntee Jumalan.

8 Joka ei rakasta, ei tunne Jumalaa, sillä Jumala on rakkaus.

9 Siinä Jumalan rakkaus ilmestyi meille, että Jumala lähetti ainutsyntyisen Poikansa maailmaan, että me eläisimme hänen kauttaan.

10 Siinä on rakkaus – ei siinä, että me olemme rakastaneet Jumalaa, vaan siinä, että hän on rakastanut meitä ja lähettänyt Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi.

11 Rakkaani, jos Jumala on näin meitä rakastanut, mekin olemme velvollisia rakastamaan toisiamme.

…..

20 Jos joku sanoo rakastavansa Jumalaa mutta vihaa veljeään, hän on valehtelija. Sillä se, joka ei rakasta veljeään, jonka on nähnyt, ei voi rakastaa Jumalaa, jota hän ei ole nähnyt.

21 Tämä käsky meillä on häneltä: joka rakastaa Jumalaa, rakastakoon myös veljeään.

Tuntemani mies rukoili Päivi Räsäsen Raamatun siteerauksiin kantaa ottaneiden piispojen puolesta (tai oikeastaan heitä vastaan) psalmin 83:17 sanoilla ”Täytä heidän kasvonsa häpeällä, että he etsisivät sinun nimeäsi, Herra”. Silloin miehen mieleen nousi sana: Kangastus. Hän ymmärsi että se keidas ja vesilähde mihin jotkut uskovat luulevat näiden miesten heitä johdattavan, onkin vain kangastus. Siellä missä he luulevat olevan vesilähteen tai kaivon josta ammentaa vettä, onkin vain elotonta hiekkaa, autiomaata. Hengellisesti kuollutta.

Rakas lukija, vielä ei ole liian myöhäistä kääntyä ja tehdä parannus.

Helmikuussa, tuntemalleni miehelle tuli rukouksessa sana: ”Armon aika on loppu”. Jeesuksen paluu on entistä lähempänä. Älä valitse näitä jäljellä olevia aikoja lihan himojen mukaan elettäväksi vaan anna itsesi kerta kaikkiaan Jeesukselle. Hän ohjaa sinut tielle joka on sinulle paras. Yksi Raamatun ydinajatuksista on se että kelle paljon on annettu, häneltä paljon vaaditaan (ja päinvastoin). Näin uskon että Jeesus haluaa rohkaista kaikkia lesbouteen taipuvaisia naisia tämän tietämäni miehen mieleen nousseen sanan mantelitumalisäkkeestä avulla. Jeesus tietää meidät kunkin, meidän sisimpämme haavat ja meidän vajavaisuutemme ja heikkoutemme. Emme ole kukaan Hänen edessään täydellisiä ilman Hänen sovitustyötään. Emme kukaan kelpaa pelastukseen omien ansioidemme avulla. Vain Jeesuksen ristin sovitustyö voi meidät pelastaa. Älä usko liberaalipiispoja äläkä liberaalipappeja, he johtavat sinua kadotukseen. Usko Raamattua. Usko Jeesusta. Ota Jeesus vastaan ja anna elämäsi ohjat Hänelle. Saat moninkertaisesti parempaa tilalle kuin mistä Hänen tähtensä luovut!

Siunausta sinulle ja perheellesi

Antti

Ps. Toivon että et ajattele että minä tuomitsen sinut tai ajattelen että minä olen parempi kuin sinä. Päinvastoin, olen jo tarpeeksi monta vuotta ollut uskossa että tunnistan omat vajavaisuuteni liiankin hyvin. Mutta koska rakastan sinua lähimmäisenä ja totuudessa, kuten Raamattu kehottaa, on minun (ja kaikkien muidenkin jotka Jeesukselle haluavat kuuliaisia olla) pakko kehottaa sinua parannukseen jos esim harjoitat lesboutta. Ihan samalla tavalla kuin kehotamme toisiamme tekemään parannusta mistä tahansa synniksi luetusta. Kyse on sinun elämästäsi iankaikkisuudessa ja myös minun. Jos et usko Jeesukseen etkä halua pelastua, asia on täysin sinun vallassasi. Voit elää lopun elämääsi valitsemallasi tavalla ja ottaa selvää sitä kautta lopullisesta kohtalostasi. Sinä pysyt tästä päätöksestä huolimatta Jumalan kuvana mutta pelastua me voimme vain uskomalla Jeesukseen Kristukseen sovittajanamme ja pitämällä Hänen käskynsä.

Matteus 18

7 ”Voi maailmaa viettelysten tähden! Viettelysten täytyy kyllä tulla, mutta voi sitä ihmistä, jonka kautta viettelys tulee!

Pps. Rukoillessani tämä kirjoituksen puolesta, nousi mieleeni sanat: Löydä tiesi uskovien yhteyteen.

Siinäpä sinulle kehotusta ja toivottavasti rohkaisua. Amen.