TERVE OPPI…

TIIT1:7-11

Sillä seurakunnan kaitsijan on, niinkuin Jumalan huoneenhaltijan tulee, oltava nuhteeton, ei itserakas, ei pikavihainen, ei juomari, ei tappelija, ei häpeällisen voiton pyytäjä,
8 vaan vieraanvarainen, hyvää rakastava, maltillinen, oikeamielinen, pyhä, itsensähillitseväinen;
9 hänen tulee pysyä kiinni opinmukaisessa, luotettavassa sanassa, että olisi kykenevä sekä neuvomaan terveellä opilla että kumoamaan vastaansanojain väitteet.
10 Sillä paljon on niskoittelevia, turhanpuhujia ja eksyttäjiä, varsinkin ympärileikattujen joukossa;
11 semmoisilta on suu tukittava, sillä he kääntävät ylösalaisin kokonaisia huonekuntia opettamalla sopimattomia häpeällisen voiton vuoksi.

HÄNEN TULEE PYSYÄ KIINNI OPINMUKAISESSA, LUOTETTAVASSA SANASSA, ETTÄ OLISI KYKENEVÄ SEKÄ NEUVOMAAN TERVEELLÄ OPILLA ETTÄ KUMOAMAAN VASTAANSANOJAIN VÄITTEET…TERVE OPPI ON ENSIARVOISEN TÄRKEÄÄ HERRAAN JEESUKSEEN KRISTUKSEEN USKOVIEN ELÄMÄSSÄ…TERVE OPPI MEILLE LÖYTYY JUMALAN SANASTA, RAAMATUSTA…ME ELETÄÄN LOPUN AIKOJA JA TUNTUU TODELLA OLEVAN SELLAINEN AIKA ETTÄ IHMISET LUOPUVAT JUMALAN SANASTA JA NÄIN OLLEN MYÖSKIN TERVEESTÄ OPISTA…

2TIM4:1-5

Minä vannotan sinua Jumalan ja Kristuksen Jeesuksen edessä, joka on tuomitseva eläviä ja kuolleita, sekä hänen ilmestymisensä että hänen valtakuntansa kautta:
2 saarnaa sanaa, astu esiin sopivalla ja sopimattomalla ajalla, nuhtele, varoita, kehoita, kaikella pitkämielisyydellä ja opetuksella.
3 Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia
4 ja kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät taruihin.
5 Mutta ole sinä raitis kaikessa, kärsi vaivaa, tee evankelistan työ, toimita virkasi täydellisesti.

SILLÄ AIKA TULEE JOLLOIN HE EIVÄT KÄRSI TERVETTÄ OPPIA, VAAN OMIEN HIMOJENSA MUKAAN KORVASYYHYYNSÄ HAALIVAT ITSELLEEN OPETTAJIA JA KÄÄNTÄVÄT KORVANSA POIS TOTUUDESTA JA KÄÄNTYVÄT TARUIHIN! EI VOI KUIN IHMETELLÄ MITEN IHMEELLISESTI JUMALAN PYHÄ HENKI ON TÄMÄNKIN ASIAN TIENNYT JO KAUAN ENNENKUIN ASIA ON AJANKOHTAINEN…NYT JOS KOSKAAN JUMALAN SANAN TERVEESTÄ OPISTA ON LUOVUTTU JOPA NS USKOVIEN KOHDALLA! MITEN NIIN? USKOVIEN JOUKOSSA KULKEE TÄNÄ PÄIVÄNÄ RUNSAASTI IHMISIÄ JOTKA EI KESTÄ ENÄÄN PUHETTA PARANNUKSEN TEOSTA, RISTIN OTTAMISESTA, PYHITYKSESTÄ, LIHALLE KUOLEMISESTA JNE…SIIS HE HALUAA VAAN KUULLA LEMPEITÄ, MAKEITA SANOJA…

JES30:8-18

Mene siis nyt ja kirjoita se tauluun heidän läsnäollessaan ja piirrä se kirjaan, että se säilyisi tuleviin aikoihin, ainiaan, iankaikkisesti.
9 Sillä he ovat niskoitteleva kansa, ovat vilpillisiä lapsia, lapsia, jotka eivät tahdo kuulla Herran lakia,
10 jotka sanovat näkijöille: ”Älkää nähkö”, ja ennustajille: ”Älkää ennustako meille tosia, puhukaa meille mieluisia, ennustakaa silmänlumeita.
11 Poiketkaa tieltä, väistykää polulta; viekää pois silmistämme Israelin Pyhä.”
12 Sentähden, näin sanoo Israelin Pyhä: Koska te halveksitte tätä sanaa ja luotatte väkivaltaan ja vääryyteen ja siihen turvaudutte,
13 niin tämä synti on oleva kuin repeämä korkeassa muurissa, joka uhkaa sortua ja pullistuu; se särkyy äkkiä, yhtäkkiä.
14 Se särkyy, niinkuin särkyy savenvalajan astia, joka lyödään rikki säälimättä, niin ettei sen sirpaleista löydy palasta, millä ottaa tulta liedestä tai ammentaa vettä altaasta.
15 Sillä näin sanoo Herra, Herra, Israelin Pyhä: Kääntymällä ja pysymällä hiljaa te pelastutte, rauhallisuus ja luottamus on teidän väkevyytenne; mutta te ette tahtoneet,
16 vaan sanoitte: ”Ei! Hevosilla me tahdomme kiitää” -niinpä saatte kiitää pakoon. ”Nopean selässä me tahdomme ratsastaa” -niinpä ovat vainoojanne nopeat.
17 Tuhat pakenee yhden uhkaa; viiden uhkaa te pakenette, kunnes se, mikä teistä jää, on kuin merkkipuu vuoren huipulla, kuin lipputanko kukkulalla.
18 Sentähden Herra odottaa, että voisi olla teille armollinen, sentähden hän nousee armahtaaksensa teitä; sillä Herra on oikeuden Jumala. Autuaita kaikki, jotka häntä odottavat!

TUNTUU ETTÄ PALJON ON NYKYÄÄN USKOVIENKIN JOUKOISSA IHMISIÄ JOTKA LUOTTAVAT OMAAN KUVITELTUUN VOIMAANSA JA HALVEKSIVAT JUMALAN SANAA, TERVETTÄ OPPIA…USKOVATKAAN EIVÄT NYKYÄÄN JAKSA ODOTTAA HERRAA JA HÄNEN TAHTONSA TOTEUTUMISTA…NOPEAN SELÄSSÄ ME TAHDOMME RATSASTAA! HE HALUAA TEHDÄ PALJON KAIKENLAISTA JA SAADA PALJON AIKAAN EIVÄTKÄ OLE KÄRSIVÄLLISIÄ HERRAN ODOTTAMISESSA…HE EI MALTA ODOTTAA ETTÄ JUMALA ITSE AVAISI OVEN…TÄMÄ TUNTUU OLEVAN TODELLA KÄRSIMÄTÖN SUKUPOLVI…KAIKKI PITÄÄ SAADA HETI…!

ILM3:7-11

Ja Filadelfian seurakunnan enkelille kirjoita: ’Näin sanoo Pyhä, Totinen, jolla on Daavidin avain, hän, joka avaa, eikä kukaan sulje, ja joka sulkee, eikä kukaan avaa:
8 Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt.
9 Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan.
10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.
11 Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi.

KATSO, MINÄ OLEN AVANNUT SINUN ETEESI OVEN, EIKÄ KUKAAN VOI SITÄ SULKEA; SILLÄ TOSIN ON SINUN VOIMASI VÄHÄINEN, MUTTA SINÄ OLET OTTANUT VAARIN MINUN SANASTANI ETKÄ OLE MINUN NIMEÄNI KIELTÄNYT…KOSKA SINÄ OLET OTTANUT MINUN KÄRSIVÄLLISYYTENI SANASTA VAARIN, NIIN MINÄ MYÖS OTAN SINUSTA VAARIN JA PELASTAN SINUT KOETUKSEN HETKESTÄ, JOKA ON TULEVA YLI KOKO MAANPIIRIN KOETTELEMAAN NIITÄ JOTKA MAAN PÄÄLLÄ ASUVAT…MINÄ TULEN PIAN; PIDÄ MITÄ SINULLA ON, ETTEI KUKAAN OTTAISI SINUN KRUUNUASI…ON TODELLA TÄRKEÄÄ ETTÄ ME PIDETÄÄN KÄRSIVÄLLISESTI VAARI TERVEESTÄ OPISTA, JUMALAN SANASTA, EIKÄ ANNETA KENENKÄÄN EIKÄ MINKÄÄN EKSYTTÄÄ MEITÄ POIS JUMALAN SANASTA JA TAHDOSTA…NYT JOS KOSKAAN ON SELLAINEN AIKA JOLLOIN USKOVIA YRITETÄÄN HARHAUTTAA POIS JUMALAN SANAN TERVEESTÄ OPISTA VILLITSEVIIN HENKIIN JA RIIVAAJIEN OPPEIHIN…USKOVIA YRITETÄÄN HARHAUTTAA POIS JUMALAN TAHDOSTA VÄÄRÄLLÄ VOIMALLA JOKA EI OLE JUMALAN PYHÄ HENKI…JA KUN IHMINEN EKSYY VÄÄRÄÄN VOIMAAN, JUMALAN SANASTA IRTAANTUMINEN RUPEAA TAPAHTUMAAN HITAASTI JA VARMASTI…EI ENÄÄ MALTETA ODOTTAA HERRAA VAAN ON PAKKO PÄÄSTÄ TEKEMÄÄN IHMEITÄ JA TUNNUSTEKOJA…EI MALTETA JÄÄDÄ PAITSI IHMEIDEN TEKEMISESTÄ KUN MUUTKIN TEKEVÄT…MUTTA SE EI OLE IKINÄ TAE ETTÄ IHMEET JA MERKIT ON JUMALAN PYHÄN HENGEN AIKAANSAANNOKSIA VAIKKA SUURET JOUKOT NIITÄ HARJOITTAISIVAT…SEN TAKIA MEIDÄN TULEE KÄRSIVÄLLISESTI PYSYÄ JUMALAN SANAN TERVEELLÄ POHJALLA JA KÄRSIVÄLLISESTI ODOTTAA ETTÄ HERRA JEESUS ITSE ANTAA MEILLE KÄSKYN EDETÄ PIDEMMÄLLE…

1TIM4LUKU

Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja
2 valheenpuhujain ulkokultaisuuden vaikutuksesta, joiden omatunto on poltinraudalla merkitty
3 ja jotka kieltävät menemästä naimisiin ja nauttimasta ruokia, mitkä Jumala on luonut niiden nautittavaksi kiitoksella, jotka uskovat ja ovat tulleet totuuden tuntemaan.
4 Sillä kaikki, minkä Jumala on luonut, on hyvää, eikä mikään ole hyljättävää, kun se kiitoksella vastaanotetaan;
5 sillä se pyhitetään Jumalan sanalla ja rukouksella.
6 Kun tätä veljille opetat, niin olet hyvä Kristuksen Jeesuksen palvelija, joka ravitset itseäsi uskon ja sen hyvän opin sanoilla, jota olet noudattanut.
7 Mutta epäpyhiä ämmäin taruja karta ja harjoita itseäsi jumalisuuteen.
8 Sillä ruumiillisesta harjoituksesta on hyötyä vain vähään; mutta jumalisuudesta on hyötyä kaikkeen, koska sillä on elämän lupaus, sekä nykyisen että tulevaisen.
9 Varma on se sana ja kaikin puolin vastaanottamisen arvoinen.
10 Sillä siksi me vaivaa näemme ja kilvoittelemme, että olemme panneet toivomme elävään Jumalaan, joka on kaikkien ihmisten vapahtaja, varsinkin uskovien.
11 Tätä käske ja opeta.
12 Älköön kukaan nuoruuttasi katsoko ylen, vaan ole sinä uskovaisten esikuva puheessa, vaelluksessa, rakkaudessa, uskossa, puhtaudessa.
13 Lue, kehoita ja opeta ahkerasti, kunnes minä tulen.
14 Älä laiminlyö armolahjaa, joka sinussa on ja joka sinulle annettiin profetian kautta, vanhinten pannessa kätensä sinun päällesi.
15 Harrasta näitä, elä näissä, että edistymisesi olisi kaikkien nähtävissä.
16 Valvo itseäsi ja opetustasi, ole siinä kestävä; sillä jos sen teet, olet pelastava sekä itsesi että ne, jotka sinua kuulevat.

MUTTA HENKI SANOO SELVÄSTI, ETTÄ TULEVINA AIKOINA MONIAAT LUOPUVAT USKOSTA JA NOUDATTAVAT VILLITSEVIÄ HENKIÄ JA RIIVAAJIEN OPPEJA…VALVO ITSEÄSI JA OPETUSTASI, OLE SIINÄ KESTÄVÄ; SILLÄ JOS SEN TEET, OLET PELASTAVA SEKÄ ITSESI ETTÄ NE JOTKA SINUA KUULEVAT…MITEN IHMEELLISESTI JUMALAN PYHÄ HENKI JÄLLEEN ON TIENNYT TULEVAN AJAN JA TULEVAN LUOPUMUKSEN JUMALAN SANASTA…NÄMÄ IHMISET EIVÄT PAKOSTI MIELLÄ LUOPUNEENSA JEESUKSESTA MUTTA RAAMATUN MUKAAN LUOPUMINEN TULEEKIN SIITÄ KUN LUOVUTAAN JUMALAN SANASTA…NÄMÄ LUOPUNEET RUPESIVAT NOUDATTAMAAN VILLITSEVIÄ HENKIÄ JA RIIVAAJIEN OPPEJA…SIIS EI ENÄÄ RAAMATUN TERVETTÄ OPPIA VAAN RIIVAAJIEN OPPEJA JA NÄIN HE LUOPUIVAT JUMALAN SANAN NÄKÖKANNALTA USKOSTA VAIKKA EIVÄT OMASTA MIELESTÄÄN OLISI LUOPUNEET JEESUKSESTA…

JOH8:31-47

Niin Jeesus sanoi niille juutalaisille, jotka uskoivat häneen: ”Jos te pysytte minun sanassani, niin te totisesti olette minun opetuslapsiani;
32 ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi”.
33 He vastasivat hänelle: ”Me olemme Aabrahamin jälkeläisiä emmekä ole koskaan olleet kenenkään orjia. Kuinka sinä sitten sanot: ’Te tulette vapaiksi’?”
34 Jeesus vastasi heille: ”Totisesti, totisesti minä sanon teille: jokainen, joka tekee syntiä, on synnin orja.
35 Mutta orja ei pysy talossa iäti; Poika pysyy iäti.
36 Jos siis Poika tekee teidät vapaiksi, niin te tulette todellisesti vapaiksi.
37 Minä tiedän, että te olette Aabrahamin jälkeläisiä; mutta te tavoittelette minua tappaaksenne, koska minun sanani ei saa tilaa teissä.
38 Minä puhun, mitä minä olen nähnyt Isäni tykönä; niin tekin teette, mitä olette kuulleet omalta isältänne.”
39 He vastasivat ja sanoivat hänelle: ”Aabraham on meidän isämme”. Jeesus sanoi heille: ”Jos olisitte Aabrahamin lapsia, niin te tekisitte Aabrahamin tekoja.
40 Mutta nyt te tavoittelette minua tappaaksenne, miestä, joka on puhunut teille totuuden, jonka hän on kuullut Jumalalta. Niin ei Aabraham tehnyt.
41 Te teette isänne tekoja.” He sanoivat hänelle: ”Me emme ole aviorikoksesta syntyneitä; meillä on yksi Isä, Jumala”.
42 Jeesus sanoi heille: ”Jos Jumala olisi teidän Isänne, niin te rakastaisitte minua, sillä minä olen Jumalasta lähtenyt ja tullut; en minä ole itsestäni tullut, vaan hän on minut lähettänyt.
43 Minkätähden te ette ymmärrä minun puhettani? Sentähden, että te ette kärsi kuulla minun sanaani.
44 Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.
45 Mutta minua te ette usko, sentähden että minä sanon totuuden.
46 Kuka teistä voi näyttää minut syypääksi syntiin? Jos minä totuutta puhun, miksi ette minua usko?
47 Joka on Jumalasta, se kuulee Jumalan sanat. Sentähden te ette kuule, koska ette ole Jumalasta.”

JOH15:1-10

”Minä olen totinen viinipuu, ja minun Isäni on viinitarhuri.
2 Jokaisen oksan minussa, joka ei kanna hedelmää, hän karsii pois; ja jokaisen, joka kantaa hedelmää, hän puhdistaa, että se kantaisi runsaamman hedelmän.
3 Te olette jo puhtaat sen sanan tähden, jonka minä olen teille puhunut.
4 Pysykää minussa, niin minä pysyn teissä. Niinkuin oksa ei voi kantaa hedelmää itsestään, ellei se pysy viinipuussa, niin ette tekään, ellette pysy minussa.
5 Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä.
6 Jos joku ei pysy minussa, niin hänet heitetään pois niinkuin oksa, ja hän kuivettuu; ja ne kootaan yhteen ja heitetään tuleen, ja ne palavat.
7 Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen.
8 Siinä minun Isäni kirkastetaan, että te kannatte paljon hedelmää ja tulette minun opetuslapsikseni.
9 Niinkuin Isä on minua rakastanut, niin minäkin olen rakastanut teitä; pysykää minun rakkaudessani.
10 Jos te pidätte minun käskyni, niin te pysytte minun rakkaudessani, niinkuin minä olen pitänyt Isäni käskyt ja pysyn hänen rakkaudessaan.

1JOH2:24-29

Minkä te olette alusta asti kuulleet, se pysyköön teissä. Jos teissä pysyy se, minkä olette alusta asti kuulleet, niin tekin pysytte Pojassa ja Isässä.
25 Ja tämä on se lupaus, minkä hän on meille luvannut: iankaikkinen elämä.
26 Tämän minä olen kirjoittanut teille niistä, jotka teitä eksyttävät.
27 Mutta te-teissä pysyy se voitelu, jonka olette häneltä saaneet, ja te ette ole kenenkään opetuksen tarpeessa; vaan niinkuin hänen voitelunsa opettaa teitä kaikessa, niin se opetus on myös totta eikä ole valhetta; ja niinkuin se on opettanut teitä, niin pysykää hänessä.
28 Ja nyt, lapsukaiset, pysykää hänessä, että meillä hänen ilmestyessään olisi turva eikä meitä häpeällä karkoitettaisi pois hänen tyköänsä hänen tulemuksessaan.
29 Jos tiedätte, että hän on vanhurskas, niin te ymmärrätte, että myös jokainen, joka vanhurskauden tekee, on hänestä syntynyt.

ON ELINTÄRKEÄÄ ETTÄ ME LOPPUUN SAAKKA PYSYMME JEESUKSESSA KRISTUKSESSA, JUMALAN SANASSA…ETTÄ ME EI LÄHDETÄ MINKÄÄN EKSYTYKSEN MUKAAN JA NÄIN JOUDUTA JEESUKSESTA POIS…

JER13:10-27

Tämä paha kansa, joka ei tahdo kuulla minun sanojani, joka vaeltaa sydämensä paatumuksessa, seuraa muita jumalia, palvelee ja kumartaa niitä, tulee tämän vyön kaltaiseksi, joka ei mihinkään kelpaa.
11 Sillä niinkuin vyö liittyy miehen kupeisiin, niin minä liitin koko Israelin heimon ja koko Juudan heimon itseeni, sanoo Herra, että se olisi minun kansani, minulle kunniaksi, ylistykseksi ja kirkkaudeksi; mutta he eivät totelleet.
12 Sentähden sano heille tämä sana: Näin sanoo Herra, Israelin Jumala: Jokainen leili täytetään viinillä. Ja jos he sanovat sinulle: ’Emmekö me tietäisi, että jokainen leili täytetään viinillä?’
13 niin sano heille: Näin sanoo Herra: Katso, minä täytän kaikki tämän maan asukkaat, kuninkaat, jotka istuvat Daavidin valtaistuimella, papit ja profeetat ja kaikki Jerusalemin asukkaat päihtymyksellä.
14 Ja minä murskaan heidät, toisen toistansa vastaan, sekä isät että lapset, sanoo Herra. Minä en sääli, en säästä enkä armahda, niin että jättäisin heidät hävittämättä.”
15 Kuulkaa, ottakaa korviinne, älkää ylpeilkö, sillä Herra on puhunut.
16 Antakaa Herralle, teidän Jumalallenne, kunnia, ennenkuin tulee pimeä ja jalkanne loukkaantuvat vuoriin hämärissä. Silloin te odotatte valoa, mutta hän muuttaa sen pilkkopimeäksi, tekee sen synkeydeksi.
17 Mutta ellette kuule tätä, niin minun sieluni salassa itkee sellaista ylpeyttä, itkee katkerasti, ja minun silmäni vuotavat kyyneleitä, kun Herran lauma viedään vankeuteen.
18 ”Sano kuninkaalle ja kuninkaan äidille: Istukaa alhaiselle sijalle, sillä pudonnut on päästänne teidän kunniankruununne.
19 Etelämaan kaupungit ovat suljetut, eikä ole avaajaa; koko Juuda on viety pakkosiirtolaisuuteen, pakkosiirtolaisuuteen kaikki kansa.
20 Nostakaa silmänne ja katsokaa, kuinka ne tulevat pohjoisesta. Missä on lauma, joka oli sinun haltuusi annettu, nuo sinun lampaasi, sinun kunniasi?
21 Mitä sanot, kun hän panee sinulle päämiehiksi ne, jotka olit ystäviksesi totutellut? Eivätkö tuskat kourista sinua niinkuin synnyttävää vaimoa?
22 Ja jos sanot sydämessäsi: ’Minkätähden on minulle näin käynyt?’ -suuren syntisi tähden sinun liepeesi kohotettiin, tehtiin väkivaltaa sinun kantapäillesi.
23 Voiko etiopialainen muuttaa ihonsa ja pantteri pilkkunsa? Yhtä vähän te voitte tehdä hyvää, te pahantekoon tottuneet.
24 Ja minä hajotan heidät kuin oljenkorret, jotka lentävät erämaan tuulessa.
25 Tämä on sinun arpasi, sinun mitattu osasi minulta, sanoo Herra, koska olet unhottanut minut ja luottanut valheeseen.
26 Niinpä minäkin nostan sinulta liepeet kasvojen yli, ja sinun häpeäsi näkyy.
27 Sinun aviorikoksesi, hirnumisesi, riettaan haureutesi, sinun iljetyksesi kedon kukkuloilla minä olen nähnyt. Voi sinua, Jerusalem! Et sinä puhdistu, et vielä pitkään aikaan.”

MUISTETAAN ETTÄ ME ELETÄÄN LOPUN AIKOJA JOISTA JUMALAN HENKI ON RAAMATUSSA PALJON VAROITTANUT…USKOVIA YRITETÄÄN EKSYTTÄÄ MITÄ MONINAISEMPIEN TAPOJEN KAUTTA…MONTA KERTAA VÄÄRÄ OPETUS SAA IHMISET KIINNITTYMÄÄN TOISIIN IHMISIIN EIKÄ JEESUKSEEN…MONTA KERTAA VÄÄRÄ OPETUS JOHTAA USKOVAT VÄÄRÄN VOIMAN LÄHTEILLE JOSSA KYLLÄ ERINNÄISIÄ ASIOITA TAPAHTUU MUTTA JOTKA EIVÄT OLE HERRASTA…TURHAAN EI JEESUS LOPUNAJOISTA SANONUT ETTÄ KATSOKAA ETTEI KUKAAN TEITÄ EKSYTÄ!! TUNTUU ETTÄ PAINOTUS ON NIIN VOIMAKAS ETTÄ SEN OLISI TARKOITUS RAVISTELLA JOKAISTA USKOVAISTA HEREILLE! VALVOTAAN OMAA TILAAMME JA RUKOILLAAN EKSYNEITTEN PUOLESTA JA VAROITETAANKIN HEITÄ AINA TILAISUUDEN TULLEN TAIKKA KUN HERRA SIIHEN KEHOITTAA…MUISTETAAN ETTÄ HERRA JEESUS TOIMII AINA JUMALAN SANAN JA PYHÄN HENGEN VÄLITYKSELLÄ..HERRA EI ANNA MITÄÄN UUTTA ILMESTYSTIETOA JOKA OLISI JUMALAN SANAN VERTAISTA…KAVAHDETAAN SELLAISTA! JA VAIKKA EI EKSYTTÄISI ÄÄRIKARISMAATTISIIN EKSYTYKSIIN, NIIN EI LÄHDETÄ MYÖSKAAN TOISEEN OJAAN, LAKIHENKISYYDEN OJAAN JOSSA ON OPPIA ILMAN HENKEÄ! ETTÄ JUMALAN SANAN TOTUUS YHDESSÄ PYHÄN HENGEN KANSSA ON MAHTAVA PARIVALJAKKO…JUMALAN HENKI ELÄVÖITTÄÄ JA AUKAISEE MEILLE JUMALAN ELÄVÄÄ SANAA…PIDETÄÄN RAAMATUSTA KIINNI KYNSIN HAMPAIN VAIKKA MUUT MITENKÄ YRITTÄISI RAAMATUN ARVOVALTAA LAKAISTA ROSKIIN…JUMALAN SANA ON KOKONANSA TOTUUS…JA JUMALAN SANASSA ON AIKAS VAVAHDUTTAVIAKIN KOHTIA SIITÄ JOS IHMINEN JOUTUU EKSYTYKSEN TIELLE…JUMALAN NÄKÖKULMASTA SE ON HENGELLISTÄ HAUREUTTA! MUTTA HERRA HALUAA ARMOSSAAN EKSYNEETKIN PALAUTTAA OIKEALLE TIELLE…PYSYTÄÄN HERRASSA JA HÄNEN SANASSAAN KÄRSIVÄLLISESTI NIIN HERRAKIN LUPAA MEISTÄ HUOLEN PITÄÄ KAIKIN TAVOIN…ARMOSTA, AAMEN…

ILM2:18-29

Ja Tyatiran seurakunnan enkelille kirjoita: ’Näin sanoo Jumalan Poika, jolla on silmät niinkuin tulen liekki ja jonka jalat ovat niinkuin kiiltävä vaski:
19 Minä tiedän sinun tekosi ja rakkautesi ja uskosi ja palveluksesi ja kärsivällisyytesi ja että sinun viimeiset tekosi ovat useammat kuin ensimmäiset.
20 Mutta se minulla on sinua vastaan, että sinä suvaitset tuota naista, Iisebeliä, joka sanoo itseään profeetaksi ja opettaa ja eksyttää minun palvelijoitani harjoittamaan haureutta ja syömään epäjumalille uhrattua.
21 Ja minä olen antanut hänelle aikaa parannuksen tekoon, mutta hän ei tahdo parannusta tehdä eikä luopua haureudestaan.
22 Katso, minä syöksen hänet tautivuoteeseen, ja ne, jotka hänen kanssaan tekevät huorin, minä syöksen suureen ahdistukseen, jos eivät tee parannusta ja luovu hänen teoistansa;
23 ja hänen lapsensa minä tappamalla tapan, ja kaikki seurakunnat saavat tuntea, että minä olen se, joka tutkin munaskuut ja sydämet; ja minä annan teille kullekin tekojenne mukaan.
24 Mutta teille muille Tyatirassa oleville, kaikille, joilla ei ole tätä oppia, teille, jotka ette ole tulleet tuntemaan, niinkuin ne sanovat, saatanan syvyyksiä, minä sanon: en minä pane teidän päällenne muuta kuormaa;
25 pitäkää vain, mitä teillä on, siihen asti kuin minä tulen.
26 Ja joka voittaa ja loppuun asti ottaa minun teoistani vaarin, sille minä annan vallan hallita pakanoita,
27 ja hän on kaitseva heitä rautaisella valtikalla, niinkuin saviastiat heidät särjetään-niinkuin minäkin sen vallan Isältäni sain-
28 ja minä annan hänelle kointähden.
29 Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'”

ILM3:10-13

Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.
11 Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi.
12 Joka voittaa, sen minä teen pylvääksi Jumalani temppeliin, eikä hän koskaan enää lähde sieltä ulos, ja minä kirjoitan häneen Jumalani nimen ja Jumalani kaupungin nimen, sen uuden Jerusalemin, joka laskeutuu alas taivaasta minun Jumalani tyköä, ja oman uuden nimeni.
13 Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.’