Profetiaa kahdelta uskovalta

Viime kevään ja kesän aikana pariin kolmeen otteeseen on noussut mieleen ajatus että armon aika on lopuillaan, aivan viime metreillään niin sanotusti.

Tänä aamuna uskon sisar lähetti minulle seuraavan viestin:

”Eilen illalla rukouksessa huokailin Jumalalle tätä henkistä painetta, ahdistusta ja pimeyttä joka meidän ympärillä on kuin kiljuva jalopeura, sen läsnäolon ja tämän paineen tuntee jatkuvasti ihmisten kautta tässä maailmassa. Tässä rukouksessa tuli sanat että taivaankansi sulkeutuu ja samalla näin että kantta oltiin sulkemassa. Ja koska sen sulkeutuminen on edennyt jo niin pitkälle niin edelleen ymmärsin että siksi tämä pimeys on niin vahvasti ja enenevästi läsnä ja siksi joudutaan sitä pimeyttä kokemaan, toiset yhdellä tavalla ja toiset muulla tavalla. Ennen kuin se taivaan kansi kokonaan pasahtaa kiinni niin itse uskon että Jeesus viime hetkillä tempaa/pelastaa meidät ja kansi sulkeutuu ja sitten alkaa täydellinen pimeys, niin pimeä aika jollaista ei ole koskaan vielä ollut. Se on se vihan aika mistä Raamattu puhuu. Tähän voisi sanoa Asanna yhtyeen laulun sanat: viime hetket jo lyö, koittaa pian keskiyö, oi rukoilkaa oi rukoilkaa, myöhäistä kohta on yö… Herran pian nään saapuvan rakkaansa kotiin noutamaan, oi kiiruhtakaa oi kiiruhtakaa Herraamme vastaanottamaan. Rohkaistaan mielemme ja nostetaan päämme sillä meidän vapautuksemme on lähellä”

Eräs uskova mies koki työmatkallaan pari viikkoa sitten tällaista:

”Aamulla hotellihuoneessa olin menossa suihkuun, silloin yhtäkkiä tunsin hengessä sellasen vavahduksen, ihan heikotuksen tapaisen hyvin lyhyen hetken, tuli ihan sellanen fiilis että ”voi hyvänen aika, mitä nyt tapahtuu”, siis tuli olo että jotain todella kauheata tapahtui tai tulee tapahtumaan. Mutta tämä oli todella nopea tunne, tuli siis hengessä ihan sellanen tunne että on mentävä polvilleen Jumalan eteen, että voimat katoaa. Mutta se meni suht nopeasti ohi. En tiedä mihin liittyi, saapa nähdä, vai saanko koskaan tietää. Ainakin tuli heti hyvin nöyrä olo. Sen jälkeen kun menin suihkuun, huomasin alkaneeni spontaanisti laulamaan: kohta hyvin pian, saamme nähdä kuninkaan. Hieman yllätyin ja toki iloitsin tästä.”

 

Näin meillä on kolme hengellistä kokemusta joissa toistuu samoja asioita:

-Armonaika on lopuillaan

-Taivaan kansi on sulkeutumassa

-Jotain kamalaa on tapahtumassa (toki tästä ei selvinnyt viittaako tulevaan vai sen hetkiseen)

-Saamme pian nähdä Jeesuksen

Kuten uskon sisar kehotti, kehotan minäkin: Rohkaistaan mielemme, vaikka maailma pimenee ja synkkenee, annetaan ne valomme loistaa! Ja valomme olkoon Kristuksen evankeliumi, rakkaus totuuteen, rakkaus Jumalaan ja rakkaus lähimmäistämme kohtaan!

Kiitos ja kunnia yksin Jumalalle!

Koettele Jumalan sanalla ja rukouksella nämäkin hengelliset kokemukset/sanomat, kuten Raamattu opettaa:

1. Tess 5:
20. profetoimista älkää halveksiko,
21. koetelkaa kaikki, pitäkää hyvä

Antti