Profetiaa kolmelta uskovalta (tammi 2019)

Uskovan sisaren saama näky tammikuun alussa: ”Näyssä enkeli oli pilven päällä nostamassa kovalla kiireellä ihmisiä ylös taivaaseen, sillä ovi suljettaisiin hyvin pian. Jos vertaa nykyhetkeä Nooan aikaan: Nooa rakensi arkkiaan 120 vuotta. Nyt olemme samassa vaiheessa kuin Nooa lastatessaan aivan viimeisiä eläimiä ja ihmisiä kyytiin. Kaikki muu oli jo Nooalla valmista, sitten arkin ovi suljettiin. Herra Jeesus auta meitä ja meidän läheisiä, kaikkia ihmisiä meidän vaikutuspiirissä, mahdollisimman monen tulla vielä sisälle ahtaasta portista ja pelastua ennen kuin ovi suljetaan.

Lisäys 17.1.2019: Sama uskon sisar näki pari päivää sitten uuden näyn: ”Näin vielä näyn, jossa paljon ihmisiä kulki samaa tietä pitkin, samaan suuntaan kohti enkeliä joka oli ikään kuin porttina taivaan oviaukolla. Osan näistä ihmisistä tämä enkeli viskoi pois ja osan nosti sisälle, vaikka olivat kaikki samaa tietä kulkemassa. Tässä Raamatun kohta vielä:           
Matteus 13: 47 Vielä taivasten valtakunta on nuotan kaltainen, joka heitettiin mereen ja kokosi kaikkinaisia kaloja.
48 Ja kun se tuli täyteen, vetivät he sen rannalle, istuutuivat ja kokosivat hyvät astioihin, mutta kelvottomat he viskasivat pois.
49 Näin on käyvä maailman lopussa; enkelit lähtevät ja erottavat pahat vanhurskaista
50 ja heittävät heidät tuliseen pätsiin; siellä on oleva itku ja hammasten kiristys.

Tuo Matteus 13 luku on kokonaisuudessaan mielenkiintoinen, mutta myös tosi surullinen koska vain osa kylvetyistä siemenistä kasvoi otollisella kasvualustalla.

Uskovan veljen saama sana viimevuoden lopulla ja viimeksi 2019 alussa: Soihtukulkue. Veli selitti tämän viittaavan Sulhasen (Jeesuksen) paluuseen ja morsiusjoukkoon sekä Sulhasen ystäviin.

Uskovan sisaren saama rukousaihe: Eilen lenkillä nousi voimakkaasti rukousaiheeksi uskovien herätys ja oikein sellainen ravistelu ja totinen heräämisen tarve. 

Rakas uskon veli tai sisar, nyt on aika herätä unesta. On aika irtautua maallisista turhuuden siteistä ja lakata juoksemasta turhien asioiden perässä. Silloin jäljelle jää vain ne tärkeimmät asiat ja niistä vähäisin ei ole lähimmäisen rakkaus totuudessa, pyhitys ja parannuksen teko: Usko Herraan Jeesukseen niin kuin Raamattu opettaa.

Koettele nämäkin hengelliset ilmoitukset Rukouksessa ja Raamatun totuudessa

Siunausta sinulle ja perheellesi

Antti