Taivaallinen Jerusalem

JES65:17-19

 Sillä katso, minä luon uudet taivaat ja uuden maan. Entisiä ei enää muisteta, eivätkä ne enää ajatukseen astu;
18 vaan te saatte iloita ja riemuita iankaikkisesti siitä, mitä minä luon. Sillä katso, iloksi luon minä Jerusalemin, riemuksi sen kansan.
19 Minä iloitsen Jerusalemista ja riemuitsen kansastani; eikä siellä enää kuulla itkun ääntä eikä valituksen ääntä.

ILM21LUKU

 Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole.
2 Ja pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niinkuin morsian, miehellensä kaunistettu.
3 Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: ”Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa;
4 ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt.”
5 Ja valtaistuimella istuva sanoi: ”Katso, uudeksi minä teen kaikki”. Ja hän sanoi: ”Kirjoita, sillä nämä sanat ovat vakaat ja todet”.
6 Ja hän sanoi minulle: ”Se on tapahtunut. Minä olen A ja O, alku ja loppu. Minä annan janoavalle elämän veden lähteestä lahjaksi.
7 Joka voittaa, on tämän perivä, ja minä olen oleva hänen Jumalansa, ja hän on oleva minun poikani.
8 Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema.”
9 Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne seitsemän maljaa täynnä seitsemää viimeistä vitsausta, ja puhui minun kanssani sanoen: ”Tule tänne, minä näytän sinulle morsiamen, Karitsan vaimon”.
10 Ja hän vei minut hengessä suurelle ja korkealle vuorelle ja näytti minulle pyhän kaupungin, Jerusalemin, joka laskeutui alas taivaasta Jumalan tyköä,
11 ja siinä oli Jumalan kirkkaus; sen hohto oli kaikkein kalleimman kiven kaltainen, niinkuin kristallinkirkas jaspis-kivi;
12 siinä oli suuri ja korkea muuri, jossa oli kaksitoista porttia ja porteilla kaksitoista enkeliä, ja niihin oli kirjoitettu nimiä, ja ne ovat Israelin lasten kahdentoista sukukunnan nimet;
13 idässä kolme porttia ja pohjoisessa kolme porttia ja etelässä kolme porttia ja lännessä kolme porttia.
14 Ja kaupungin muurilla oli kaksitoista perustusta, ja niissä Karitsan kahdentoista apostolin kaksitoista nimeä.
15 Ja sillä, joka minulle puhui, oli mittasauvana kultainen ruoko, mitatakseen kaupungin ja sen portit ja sen muurin.
16 Ja kaupunki oli neliskulmainen, ja sen pituus oli yhtä suuri kuin sen leveys. Ja hän mittasi sillä ruovolla kaupungin: se oli kaksitoista tuhatta vakomittaa. Sen pituus ja leveys ja korkeus olivat yhtä suuret.
17 Ja hän mittasi sen muurin: se oli sata neljäkymmentä neljä kyynärää, ihmismitan mukaan, joka on enkelin mitta.
18 Ja sen muuri oli rakennettu jaspiksesta, ja kaupunki oli puhdasta kultaa, puhtaan lasin kaltaista.
19 Ja kaupungin muurin perustukset olivat kaunistetut kaikkinaisilla kalleilla kivillä; ensimmäinen perustus oli jaspis, toinen safiiri, kolmas kalkedon, neljäs smaragdi,
20 viides sardonyks, kuudes sardion, seitsemäs krysoliitti, kahdeksas berylli, yhdeksäs topaasi, kymmenes krysoprasi, yhdestoista hyasintti, kahdestoista ametisti.
21 Ja ne kaksitoista porttia olivat kaksitoista helmeä; kukin portti oli yhdestä helmestä; ja kaupungin katu oli puhdasta kultaa, ikäänkuin läpikuultavaa lasia.
22 Mutta temppeliä minä en siinä nähnyt; sillä Herra Jumala, Kaikkivaltias, on sen temppeli, ja Karitsa.
23 Eikä kaupunki tarvitse valoksensa aurinkoa eikä kuuta; sillä Jumalan kirkkaus valaisee sen, ja sen lamppu on Karitsa.
24 Ja kansat tulevat vaeltamaan sen valkeudessa, ja maan kuninkaat vievät sinne kunniansa.
25 Eikä sen portteja suljeta päivällä, ja yötä ei siellä ole,
26 ja sinne viedään kansojen kunnia ja kalleudet.
27 Eikä sinne ole pääsevä mitään epäpyhää eikä ketään kauhistusten tekijää eikä valhettelijaa, vaan ainoastaan ne, jotka ovat kirjoitetut Karitsan elämänkirjaan.

KATSO, JUMALAN MAJA IHMISTEN KESKELLÄ! TAIVAALLINEN JERUSALEM ON JUMALAN MAJA…VALMISTETTUNA NIINKUIN MORSIAN, MIEHELLENSÄ KAUNISTETTU…JA KAUPUNGIN MUURILLA OLI KAKSITOISTA PERUSTUSTA, JA NIISSÄ KARITSAN KAHDENTOISTA APOSTOLIN KAKSITOISTA NIMEÄ…JEESUKSEN KAKSITOISTA APOSTOLIA VAELSIVAT MAAN PÄÄLLÄ KUULIAISINA JUMALAN TAHDOLLE…HEIDÄN KUULIAISUUTENSA KANTOI IANKAIKKISEEN ELÄMÄÄN, TAIVAALLISEEN JERUSALEMIIN ASTI…KUN ME SEURAAMME JEESUSTA KUULIAISESTI RISTIN TIELLÄ TÄÄLLÄ MAAN PÄÄLLÄ, SILLÄ ON KAUASKANTOISET SEURAUKSET…MEIDÄN TEKOMME KANTAUTUVAT TAIVAALLISEEN JERUSALEMIIN ASTI…

1PIET2:4-6

Ja tulkaa hänen tykönsä, elävän kiven tykö, jonka ihmiset tosin ovat hyljänneet, mutta joka Jumalan edessä on valittu, kallis,
5 ja rakentukaa itsekin elävinä kivinä hengelliseksi huoneeksi, pyhäksi papistoksi, uhraamaan hengellisiä uhreja, jotka Jeesuksen Kristuksen kautta ovat Jumalalle mieluisia.
6 Sillä Raamatussa sanotaan: ”Katso, minä lasken Siioniin valitun kiven, kalliin kulmakiven; ja joka häneen uskoo, ei ole häpeään joutuva”.

ILM3:10-12

 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.
11 Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi.
12 Joka voittaa, sen minä teen pylvääksi Jumalani temppeliin, eikä hän koskaan enää lähde sieltä ulos, ja minä kirjoitan häneen Jumalani nimen ja Jumalani kaupungin nimen, sen uuden Jerusalemin, joka laskeutuu alas taivaasta minun Jumalani tyköä, ja oman uuden nimeni.

TAIVAALLINEN JERUSALEM ON JUMALAN MAJA…JA JÄNNÄ KUN HERRA RAKENTAA IKÄÄNKUIN USKOVIEN IHMISTEN KUULIAISUUDEN KAUTTA TÄTÄ TAIVAALLISTA JERUSALEMIA…JOKA VOITTAA, SEN MINÄ TEEN PYLVÄÄKSI JUMALANI TEMPPELIIN, EIKÄ HÄN ENÄÄ KOSKAAN LÄHDE SIELTÄ ULOS…SIIS KUN ME OLEMME TÄÄLLÄ MAAN PÄÄLLÄ USKOLLISIA JEESUKSELLE, TEKOMME KANTAVAT TAIVAALLISEEN JERUSALEMIIN ASTI…ELI MEIDÄN TEOILLAMME ON IANKAIKKISET VAIKUTUKSET…MUTTA AINOASTAAN SILLOIN KUN OLEMME JEESUKSELLE KUULIAISET JA USKOLLISET…

1MOOS22:1-18

 Näiden tapausten jälkeen Jumala koetteli Aabrahamia ja sanoi hänelle: ”Aabraham!” Hän vastasi: ”Tässä olen”.
2 Ja hän sanoi: ”Ota Iisak, ainokainen poikasi, jota rakastat, ja mene Moorian maahan ja uhraa hänet siellä polttouhriksi vuorella, jonka minä sinulle sanon”.
3 Varhain seuraavana aamuna Aabraham satuloi aasinsa ja otti mukaansa kaksi palvelijaansa sekä poikansa Iisakin, ja halottuaan polttouhripuita hän lähti menemään siihen paikkaan, jonka Jumala oli hänelle sanonut.
4 Kolmantena päivänä Aabraham nosti silmänsä ja näki sen paikan kaukaa.
5 Silloin Aabraham sanoi palvelijoilleen: ”Jääkää tähän aasin kanssa. Minä ja poika menemme tuonne rukoilemaan; sitten me palaamme luoksenne.”
6 Ja Aabraham otti polttouhripuut ja sälytti ne poikansa Iisakin selkään; itse hän otti käteensä tulen ja veitsen, ja niin he astuivat molemmat yhdessä.
7 Iisak puhui isällensä Aabrahamille sanoen: ”Isäni!” Tämä vastasi: ”Tässä olen, poikani”. Ja hän sanoi: ”Katso, tässä on tuli ja halot, mutta missä on lammas polttouhriksi?”
8 Aabraham vastasi: ”Jumala on katsova itselleen lampaan polttouhriksi, poikani”. Ja he astuivat molemmat yhdessä.
9 Ja kun he olivat tulleet siihen paikkaan, jonka Jumala oli hänelle sanonut, rakensi Aabraham siihen alttarin, latoi sille halot, sitoi poikansa Iisakin ja pani hänet alttarille halkojen päälle.
10 Ja Aabraham ojensi kätensä ja tarttui veitseen teurastaakseen poikansa.
11 Silloin Herran enkeli huusi hänelle taivaasta sanoen: ”Aabraham, Aabraham!” Hän vastasi: ”Tässä olen”.
12 Niin hän sanoi: ”Älä satuta kättäsi poikaan äläkä tee hänelle mitään, sillä nyt minä tiedän, että sinä pelkäät Jumalaa, kun et kieltänyt minulta ainokaista poikaasi”.
13 Niin Aabraham nosti silmänsä ja huomasi takanansa oinaan, joka oli sarvistaan takertunut pensaikkoon. Ja Aabraham meni, otti oinaan ja uhrasi sen polttouhriksi poikansa sijasta.
14 Ja Aabraham pani sen paikan nimeksi ”Herra näkee”. Niinpä vielä tänä päivänä sanotaan: ”Vuorella, missä Herra ilmestyy”.
15 Ja Herran enkeli huusi Aabrahamille toistamiseen taivaasta
16 ja sanoi: ”Minä vannon itse kauttani, sanoo Herra: Sentähden että tämän teit etkä kieltänyt minulta ainokaista poikaasi,
17 minä runsaasti siunaan sinua ja teen sinun jälkeläistesi luvun paljoksi kuin taivaan tähdet ja hiekka, joka on meren rannalla, ja sinun jälkeläisesi valtaavat vihollistensa portit.
18 Ja sinun siemenessäsi tulevat siunatuiksi kaikki kansakunnat maan päällä, sentähden että olit minun äänelleni kuuliainen.”

1KOR4:2

Sitä tässä huoneenhaltijoilta ennen muuta vaaditaan, että heidät havaitaan uskollisiksi.

1SAM15:22

 Silloin Samuel sanoi: ”Haluaako Herra polttouhreja ja teurasuhreja yhtä hyvin kuin kuuliaisuutta Herran äänelle? Katso, kuuliaisuus on parempi kuin uhri ja tottelevaisuus parempi kuin oinasten rasva.

KUN ME OLEMME JEESUKSELLE KUULIAISET JA USKOLLISET MAAN PÄÄLLISEN ELÄMÄN AIKANA, SILLÄ ON IANKAIKKISET VAIKUTUKSET…

JOH14:1-3

”Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan, ja uskokaa minuun.
2 Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa.(MANSIONS=KARTANOT) Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa?
3 Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen.

1KOR3:9-16

 Sillä me olemme Jumalan työtovereita; te olette Jumalan viljelysmaa, olette Jumalan rakennus.
10 Sen Jumalan armon mukaan, joka on minulle annettu, minä olen taitavan rakentajan tavoin pannut perustuksen, ja toinen sille rakentaa, mutta katsokoon kukin, kuinka hän sille rakentaa.
11 Sillä muuta perustusta ei kukaan voi panna, kuin mikä pantu on, ja se on Jeesus Kristus.
12 Mutta jos joku rakentaa tälle perustukselle, rakensipa kullasta, hopeasta, jalokivistä, puusta, heinistä tai oljista,
13 niin kunkin teko on tuleva näkyviin; sillä sen on saattava ilmi se päivä, joka tulessa ilmestyy, ja tuli on koetteleva, minkälainen kunkin teko on.
14 Jos jonkun tekemä rakennus kestää, on hän saava palkan;
15 mutta jos jonkun tekemä palaa, joutuu hän vahinkoon; mutta hän itse on pelastuva, kuitenkin ikäänkuin tulen läpi.
16 Ettekö tiedä, että te olette Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä?

EF2:19-22

 Niin ette siis enää ole vieraita ettekä muukalaisia, vaan te olette pyhien kansalaisia ja Jumalan perhettä,
20 apostolien ja profeettain perustukselle rakennettuja, kulmakivenä itse Kristus Jeesus,
21 jossa koko rakennus liittyy yhteen ja kasvaa pyhäksi temppeliksi Herrassa;
22 ja hänessä tekin yhdessä muitten kanssa rakennutte Jumalan asumukseksi Hengessä.

LUUK16:9

 Ja minä sanon teille: tehkää itsellenne ystäviä väärällä mammonalla, että he, kun se loppuu, ottaisivat teidät iäisiin majoihin.(HABITATION=ASUMUS,ASUINPAIKKA,ASUNTO)

JOS JONKUN TEKEMÄ RAKENNUS KESTÄÄ, ON HÄN SAAVA PALKAN…KUN ME VAELLAMME TÄÄLLÄ MAAN PÄÄLLÄ JUMALAN TAHDOSSA, SILLÄ ON IANKAIKKINEN ARVO! KUN ME VAELLAMME TÄÄLLÄ JUMALAN TAHDOSSA JA HERRAN EDELTÄVALMISTAMISSA RAKKAUDEN TEOISSA, TEKOMME IKÄÄNKUIN SEURAAVAT MEITÄ…

ILM14:13

Ja minä kuulin äänen taivaasta sanovan: ”Kirjoita: Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat tästedes. Totisesti-sanoo Henki-he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä.”

MATT6:19-21

 Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle, missä koi ja ruoste raiskaa ja missä varkaat murtautuvat sisään ja varastavat.
20 Vaan kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen, missä ei koi eikä ruoste raiskaa ja missä eivät varkaat murtaudu sisään eivätkä varasta.
21 Sillä missä sinun aarteesi on, siellä on myös sinun sydämesi.

KOOTKAA ITSELLENNE AARTEITA TAIVAASEEN, MISSÄ EI KOI EIKÄ RUOSTE RAISKAA…KUN ME VAELLAMME JUMALAN TAHDOSSA JA TEOISSA, MEIDÄN AARTEET ON TURVASSA TAIVAALLISESSA JERUSALEMISSA…MONET SAATTAA IKÄÄNKUIN VÄHÄTELLÄ TÄTÄ MAAN PÄÄLLISTÄ VAELLUS AIKAA, MUTTA JOS ME OIKEALLA TAVALLA KÄSITTÄISIMME MINKÄLAISIA IANKAIKKISIA VAIKUTUKSIA MEIDÄN TEOILLA ON TAIVAALLISISSA, SE VOISI TUODA MEILLE IHAN UUDEN NÄKÖKULMAN MAAN PÄÄLLISEEN VAELLUKSEEN…

1KOR15:19

Jos olemme panneet toivomme Kristukseen ainoastaan tämän elämän ajaksi, niin olemme kaikkia muita ihmisiä surkuteltavammat.

KOL3:1-4

 Jos te siis olette herätetyt Kristuksen kanssa, niin etsikää sitä, mikä on ylhäällä, jossa Kristus on, istuen Jumalan oikealla puolella.
2 Olkoon mielenne siihen, mikä ylhäällä on, älköön siihen, mikä on maan päällä.
3 Sillä te olette kuolleet, ja teidän elämänne on kätkettynä Kristuksen kanssa Jumalassa;
4 kun Kristus, meidän elämämme, ilmestyy, silloin tekin hänen kanssaan ilmestytte kirkkaudessa.

ETSIKÄÄ SITÄ MIKÄ ON YLHÄÄLLÄ, JOSSA KRISTUS ON…JEESUS KRISTUS ON TAIVAALLISESSA JERUSALEMISSA VALMISTAMASSA MEILLE ASUMUKSIA…ON TODELLA TÄRKEÄÄ ETTÄ ME VAELLETAAN TÄMÄ LYHYT AIKA TÄÄLLÄ MAAN PÄÄLLÄ JUMALAN TAHDOSSA…SILLÄ ON TODELLA ISOT VAIKUTUKSET TAIVAALLISESSA JERUSALEMISSA JOKA ON JOKAISEN IHMISEN KOTIMAA…TÄMÄ TAIVAALLINEN JERUSALEM ON JOKAISEN IHMISEN OIKEA KOTIMAA, JOHON PÄÄSEVÄT TAKAISIN VAIN NE JOTKA USKOVAT HERRAAN JEESUKSEEN KRISTUKSEEN…

HEBR12:18-24

 Sillä te ette ole käyneet sen vuoren tykö, jota voidaan käsin koskea ja joka tulessa palaa, ettekä synkeyden, ette pimeyden, ette myrskyn,
19 ette pasunan kaiun ettekä äänen tykö, joka puhui niin, että ne, jotka sen kuulivat, pyysivät, ettei heille enää puhuttaisi;
20 sillä he eivät voineet kestää tätä käskyä: ”Koskettakoon vuorta vaikka eläinkin, se kivitettäköön”;
21 ja niin hirmuinen oli se näky, että Mooses sanoi: ”Minä olen peljästynyt ja vapisen”;
22 vaan te olette käyneet Siionin vuoren tykö ja elävän Jumalan kaupungin, taivaallisen Jerusalemin tykö, ja kymmenien tuhansien enkelien tykö,
23 taivaissa kirjoitettujen esikoisten juhlajoukon ja seurakunnan tykö, ja tuomarin tykö, joka on kaikkien Jumala, ja täydellisiksi tulleitten vanhurskasten henkien tykö,
24 ja uuden liiton välimiehen, Jeesuksen, tykö, ja vihmontaveren tykö, joka puhuu parempaa kuin Aabelin veri.

GAL4:22-27

Onhan kirjoitettu, että Aabrahamilla oli kaksi poikaa, toinen orjattaresta, toinen vapaasta.
23 Mutta orjattaren poika oli syntynyt lihan mukaan, vapaan taas lupauksen voimasta.
24 Tämä on kuvannollista puhetta; nämä naiset ovat kaksi liittoa: toinen on Siinain vuorelta, joka synnyttää orjuuteen, ja se on Haagar;
25 sillä Haagar on Siinain vuori Arabiassa ja vastaa nykyistä Jerusalemia, joka elää orjuudessa lapsineen.
26 Mutta se Jerusalem, joka ylhäällä on, on vapaa, ja se on meidän äitimme.
27 Sillä kirjoitettu on: ”Iloitse, sinä hedelmätön, joka et synnytä, riemahda ja huuda sinä, jolla ei ole synnytyskipuja. Sillä yksinäisellä on paljon lapsia, enemmän kuin sillä, jolla on mies.”

PS87

 Koorahilaisten virsi, laulu. Pyhille vuorille perustamaansa kaupunkia,
2 Siionin portteja, Herra rakastaa enemmän kuin Jaakobin kaikkia muita asuinsijoja.
3 On kunniakasta, mitä sinusta sanotaan, sinä Jumalan kaupunki: -Sela. –
4 ”Minä mainitsen tunnustajikseni Rahabin ja Baabelin; katso, Filisteasta, Tyyrosta ja Etiopiasta minä mainitsen: Sekin on syntynyt siellä.”
5 Mutta Siionista sanotaan: ”Joka-ainoa on syntynyt siellä”. Sitä Korkein itse vahvana pitää.
6 Herra luettelee, kirjoittaessaan kirjaan kansat: ”Tämäkin on syntynyt siellä”. Sela.
7 Veisaten, karkeloiden sanotaan: ”Kaikki minun lähteeni ovat sinussa”.

TAIVAALLINEN JERUSALEM ON VAPAA, JA SE ON MEIDÄN ÄITIMME…JOKA AINOA ON SYNTYNYT SIELLÄ…TAIVAALLISESSA JERUSALEMISSAON JUMALA JA JEESUS, SEURAKUNTA, ENKELEITÄ, ESIKOISTEN JUHLAJOUKKO JNE…SIELLÄ ON PALJON ERILLAISA RYHMITTYMIÄ…MUTTA ENNENKAIKKEA SIELLÄ ON HERRA, MEIDÄN JUMALAMME JA HÄNEN POIKANSA JEESUS KRISTUS…

JAAK4:5

Vai luuletteko, että Raamattu turhaan sanoo: ”Kateuteen asti hän halajaa henkeä, jonka hän on pannut meihin asumaan”?

JOKA AINOA ON SYNTYNYT SIELLÄ…JUMALA ON ANTANUT JOKAISELLE IHMISELLE IANKAIKKISEN HENGEN, JONKA HÄN TAHTOO TAKAISIN LUOKSENSA TAIVAALLISEEN JERUSALEMIIN! JUMALA EI TAHDO YHDENKÄÄN IHMISEN JOUTUVAN IANKAIKKISEEN KADOTUKSEEN, HELVETTIIN! VAAN HÄN TAHTOO ETTÄ JOKAINEN IHMINEN PÄÄSISI TAKAISIN OIKEAAN KOTIMAAHANSA…JUMALA KATEUTEEN ASTI HALUAA PELASTAA JOKAISEN IHMISEN…HÄN TEKEE KAIKKENSA ETTÄ JOKAINEN IHMINEN PÄÄSISI KERRAN TAKAISIN JUMALAN YHTEYTEEN JA LOPULTA TAIVAALLISEEN JERUSALEMIIN! MUISTETAAN MITEN TÄRKEÄÄ ON ETTÄ ME TÄÄLLÄ MAAN PÄÄLLÄ PYRIMME VAELTAMAAN JUMALAN TAHDOSSA! SE VOI MYÖTÄVAIKUTTAA MONIEN IHMISTEN PELASTUMISEEEN…MUISTETAAN ETTÄ HERRA ON VARANNUT MEILLE JOTAIN TODELLA IHMEELLISTÄ KUN KERRAN PÄÄSEMME TAIVAALLISEEN KAUPUNKIIN…

1KOR2:6-10

 Kuitenkin me puhumme viisautta täydellisten seurassa, mutta emme tämän maailman viisautta emmekä tämän maailman valtiasten, jotka kukistuvat,
7 vaan me puhumme salattua Jumalan viisautta, sitä kätkettyä, jonka Jumala on edeltämäärännyt ennen maailmanaikoja meidän kirkkaudeksemme,
8 sitä, jota ei kukaan tämän maailman valtiaista ole tuntenut-sillä jos he olisivat sen tunteneet, eivät he olisi kirkkauden Herraa ristiinnaulinneet-
9 vaan, niinkuin kirjoitettu on: ”mitä silmä ei ole nähnyt eikä korva kuullut, mikä ei ole ihmisen sydämeen noussut ja minkä Jumala on valmistanut niille, jotka häntä rakastavat”.
10 Mutta meille Jumala on sen ilmoittanut Henkensä kautta, sillä Henki tutkii kaikki, Jumalan syvyydetkin.

1KOR13:8-12

 Rakkaus ei koskaan häviä; mutta profetoiminen, se katoaa, ja kielillä puhuminen lakkaa, ja tieto katoaa.
9 Sillä tietomme on vajavaista, ja profetoimisemme on vajavaista.
10 Mutta kun tulee se, mikä täydellistä on, katoaa se, mikä on vajavaista.
11 Kun minä olin lapsi, niin minä puhuin kuin lapsi, minulla oli lapsen mieli, ja minä ajattelin kuin lapsi; kun tulin mieheksi, hylkäsin minä sen, mikä lapsen on.
12 Sillä nyt me näemme kuin kuvastimessa, arvoituksen tavoin, mutta silloin kasvoista kasvoihin; nyt minä tunnen vajavaisesti, mutta silloin minä olen tunteva täydellisesti, niinkuin minut itsenikin täydellisesti tunnetaan.

KUN ME KERRAN PÄÄSEMME TAIVAALLISEEN JERUSALEMIIN JUMALAN SUURESTA ARMOSTA, SILLOIN VAJAA LAKKAA JA ME TUNNETAAN TÄYDELLISESTI…SILLOIN USKO MUUTTUU NÄKEMISEKSI JA ALKAA IANKAIKKINEN ILO! MUISTETAAN ETTÄ TÄMÄ LYHYT AIKA JONKA ME TÄÄLLÄ MAAN PÄÄLLÄ VIETÄMME, ON TODELLA TÄRKEÄ AIKA JOKA MYÖS VAIKUTTAA IANKAIKKISUUTEEN…NÄMÄ MEIDÄN TEOT JOITA MAAN PÄÄLLÄ TEEMME, KANTAUTUVAT MYÖS IANKAIKKISEEN ELÄMÄÄN…ETTÄ EI MENETETÄ TOIVOAMME VAIKKA ME TÄÄLLÄ AJASSA JOUDUMME KULKEMAAN MONIEN AHDISTUSTEN JA VAIVOJEN KAUTTA! PALVELLAAN JEESUSTA USKOLLISESTI NIIN ME SAAMME KERRAN IHMETELLEN KATSELLA MITÄ KAIKKEA KUULIAISUUS HERRALLE TÄÄLLÄ MAAN PÄÄLLÄ ON VAIKUTTANUT TAIVAALLISISSA…

2KOR4:16-18

 Sentähden me emme lannistu; vaan vaikka ulkonainen ihmisemme menehtyykin, niin sisällinen kuitenkin päivä päivältä uudistuu.
17 Sillä tämä hetkisen kestävä ja kevyt ahdistuksemme tuottaa meille iankaikkisen ja määrättömän kirkkauden, ylenpalttisesti,
18 meille, jotka emme katso näkyväisiä, vaan näkymättömiä; sillä näkyväiset ovat ajallisia, mutta näkymättömät iankaikkisia.

SILLÄ NÄKYVÄISET ON AJALLISIA! ETTÄ TUNTUU ETTÄ TÄMÄ JEESUS TIE, TÄMÄ RISTIN TIE, TÄMÄ USKON TIE AINA VAAN ENEMPI JA ENEMPI KIRKASTUU JO TÄÄLLÄ MAAN PÄÄLLÄ! MUTTA NÄKYMÄTTÖMÄT IANKAIKKISIA! MITEN TÄRKEÄÄ MUISTAA AINA MIKÄ ON TÄRKEIN ASIA TÄSSÄ AJALLISESSA ELÄMÄSSÄ! USKON KUULIAISUUS HERRALLE JEESUKSELLE KRISTUKSELLE! SILLÄ ON IANKAIKKISTA , KATOAMATONTA ARVOA… TUNTUU ETTÄ TÄMÄ MEIDÄN PÄÄMÄÄRÄ, TAIVAALLINEN JERUSALEM, TAIVASTEN VALTAKUNTA, TULEE AINA VAAN ENEMPI JA ENEMPI TÄRKEÄMMÄKSI JA MITTAAMATTOMAN ARVOKKAAKSI! TÄTÄ EI VOI MILLÄÄN MAALLISELLA MITATA! ME SAADAAN OLLA NIIN KERTAKAIKKIAAN AUTUAITA JA YLEN KIITOLLISIA, KUN OLEMME LÖYTÄNEET TÄRKEIMMÄN AARTEEN, JEESUKSEN KRISTUKSEN ELÄMÄÄMME!

SANANL4:18

 Mutta vanhurskasten polku on kuin aamurusko, joka kirkastuu kirkastumistaan sydänpäivään saakka.

FIL3:7-21

Mutta mikä minulle oli voitto, sen minä olen Kristuksen tähden lukenut tappioksi.
8 Niinpä minä todella luen kaikki tappioksi tuon ylen kalliin, Kristuksen Jeesuksen, minun Herrani, tuntemisen rinnalla, sillä hänen tähtensä minä olen menettänyt kaikki ja pidän sen roskana-että voittaisin omakseni Kristuksen
9 ja minun havaittaisiin olevan hänessä ja omistavan, ei omaa vanhurskautta, sitä, joka laista tulee, vaan sen, joka tulee Kristuksen uskon kautta, sen vanhurskauden, joka tulee Jumalasta uskon perusteella;
10 tunteakseni hänet ja hänen ylösnousemisensa voiman ja hänen kärsimyksiensä osallisuuden, tullessani hänen kaltaisekseen samankaltaisen kuoleman kautta,
11 jos minä ehkä pääsen ylösnousemiseen kuolleista.
12 Ei niin, että jo olisin sen saavuttanut tai että jo olisin tullut täydelliseksi, vaan minä riennän sitä kohti, että minä sen omakseni voittaisin, koskapa Kristus Jeesus on voittanut minut.
13 Veljet, minä en vielä katso sitä voittaneeni; mutta yhden minä teen: unhottaen sen, mikä on takana, ja kurottautuen sitä kohti, mikä on edessäpäin,
14 minä riennän kohti päämäärää, voittopalkintoa, johon Jumala on minut taivaallisella kutsumisella kutsunut Kristuksessa Jeesuksessa.
15 Olkoon siis meillä, niin monta kuin meitä on täydellistä, tämä mieli; ja jos teillä jossakin kohden on toinen mieli, niin Jumala on siinäkin teille ilmoittava, kuinka asia on.
16 Kunhan vain, mihin saakka olemme ehtineetkin, vaellamme samaa tietä!
17 Olkaa minun seuraajiani, veljet, ja katselkaa niitä, jotka näin vaeltavat, niinkuin me olemme teille esikuvana.
18 Sillä monet, joista usein olen sen teille sanonut ja nyt aivan itkien sanon, vaeltavat Kristuksen ristin vihollisina;
19 heidän loppunsa on kadotus, vatsa on heidän jumalansa, heidän kunnianaan on heidän häpeänsä, ja maallisiin on heidän mielensä.
20 Mutta meillä on yhdyskuntamme taivaissa, ja sieltä me myös odotamme Herraa Jeesusta Kristusta Vapahtajaksi,
21 joka on muuttava meidän alennustilamme ruumiin kirkkautensa ruumiin kaltaiseksi sillä voimallaan, jolla hän myös voi tehdä kaikki itsellensä alamaiseksi.

JATKETAAN RUKOUSTA! JATKETAAN PARANNUKSEN TEKOA! JATKETAAN JEESUKSEN TODISTAJANA OLEMISTA! JATKETAAN RISTIN TIELLÄ KULKEMISTA, JATKETAAN JUMALAN SANAN SYÖMISTÄ! JATKETAAN JUMALAN TAHDON ETSIMISTÄ JA SIIHEN PYRKIMISTÄ! MEILLÄ ON NIIN IHMEELLINEN TULEVAISUUS ETTÄ ME EI VOIDA SITÄ MILLÄÄN KÄSITTÄÄ!! JAKSETAAN VAELTAA TÄMÄ LOPPU AIKA JUMALAN TAHDOSSA! ME PÄÄSTÄÄN KERRAN JEESUKSEN LUOKSE TAIVAALLISEEN JERUSALEMIIN! ME PÄÄSTÄÄN KERRAN OIKEAAN KOTIMAAHAMME! EI VÄSYTÄ EIKÄ PÄÄSTETÄ IKINÄ JEESUKSESTA IRTI! AAMEN…

HEBR12:28-29

Sentähden, koska me saamme valtakunnan, joka ei järky, olkaamme kiitolliset ja siten palvelkaamme Jumalaa, hänelle mielihyväksi, pyhällä arkuudella ja pelolla;
29 sillä meidän Jumalamme on kuluttavainen tuli.

HEBR10:1-16

 Mutta usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy.
2 Sillä sen kautta saivat vanhat todistuksen.
3 Uskon kautta me ymmärrämme, että maailma on rakennettu Jumalan sanalla, niin että se, mikä nähdään, ei ole syntynyt näkyväisestä.
4 Uskon kautta uhrasi Aabel Jumalalle paremman uhrin kuin Kain, ja uskon kautta hän sai todistuksen, että hän oli vanhurskas, kun Jumala antoi todistuksen hänen uhrilahjoistaan; ja uskonsa kautta hän vielä kuoltuaankin puhuu.
5 Uskon kautta otettiin Eenok pois, näkemättä kuolemaa, ”eikä häntä enää ollut, koska Jumala oli ottanut hänet pois”. Sillä ennen poisottamistaan hän oli saanut todistuksen, että hän oli otollinen Jumalalle.
6 Mutta ilman uskoa on mahdoton olla otollinen; sillä sen, joka Jumalan tykö tulee, täytyy uskoa, että Jumala on ja että hän palkitsee ne, jotka häntä etsivät.
7 Uskon kautta rakensi Nooa, saatuaan ilmoituksen siitä, mikä ei vielä näkynyt, pyhässä pelossa arkin perhekuntansa pelastukseksi; ja uskonsa kautta hän tuomitsi maailman, ja hänestä tuli sen vanhurskauden perillinen, joka uskosta tulee.
8 Uskon kautta oli Aabraham kuuliainen, kun hänet kutsuttiin lähtemään siihen maahan, jonka hän oli saava perinnöksi, ja hän lähti tietämättä, minne oli saapuva.
9 Uskon kautta hän eli muukalaisena lupauksen maassa niinkuin vieraassa maassa, asuen teltoissa Iisakin ja Jaakobin kanssa, jotka olivat saman lupauksen perillisiä;
10 sillä hän odotti sitä kaupunkia, jolla on perustukset ja jonka rakentaja ja luoja on Jumala.
11 Uskon kautta sai Saarakin voimaa suvun perustamiseen, vieläpä yli-ikäisenä, koska hän piti luotettavana sen, joka oli antanut lupauksen.
12 Sentähden syntyikin yhdestä miehestä, vieläpä kuolettuneesta, niin suuri paljous, kuin on tähtiä taivaalla ja kuin meren rannalla hiekkaa, epälukuisesti.
13 Uskossa nämä kaikki kuolivat eivätkä luvattua saavuttaneet, vaan kaukaa he olivat sen nähneet ja sitä tervehtineet ja tunnustaneet olevansa vieraita ja muukalaisia maan päällä.
14 Sillä jotka näin puhuvat, ilmaisevat etsivänsä isänmaata.
15 Ja jos he olisivat tarkoittaneet sitä maata, josta olivat lähteneet, niin olisihan heillä ollut tilaisuus palata takaisin;
16 mutta nyt he pyrkivät parempaan, se on taivaalliseen. Sentähden Jumala ei heitä häpeä, vaan sallii kutsua itseään heidän Jumalaksensa; sillä hän on valmistanut heille kaupungin.