Tärkeä Ilmoitus

Rukouspaikan vastuulliset ovat saaneet parin vuoden aikana useita rukousvastauksia joita myös Raamatun ilmoitus tukee: The Last Reformation -liikkeen toiminnassa on vihollisen valhevoimat liikkeellä. Samoin kun saatana matki Jumalan ihmeitä Faraon hovissa Mooseksen aikana, samoin nytkin. Sen minkä varmasti vääräksi pystymme osoittamaan eli vakava eksytys kohdentuu ainakin siihen että liike lähettää säännöllisesti vasta uskoontulleet kadulle parantamaan sairaita. (Lisäys 12.3.2020 Videoillaan näkyy kuinka Torben ajaa juuri kasteen ottaneista uskovista demonisia henkiä ulos. Tämä on täysin käsittämätöntä toimintaa Raamatun valossa). Kehotusta sellaiseen tai kuvausta sellaisesta ei löydy mistään Raamatun opetuksesta. Emme esim suhtaudu kevyesti opetuksiin jossa Raamatun opettama Pyhän Hengen suvereeni lahjojensa jakamisen valinnan oikeus otetaan omiin käsiin tai se vesitetään tyhjäksi. Tällä tavalla liikkeen ao oppi käytännössä tekee vaikka se toiminta esitetään varsin viattomana ja harmittomana ja ao liikkeen edustajat varmasti ovatkin asiassaan vilpittömiä. Asia on kuitenkin kuoleman vakava. Jos kyse olisi jostakin vähemmän merkittävästä asiasta eli ns ”oppiriidasta”, emme nostaisi sitä esiin lainkaan sillä Raamatun mukaan me kaikki erehdymme joskus. Mutta nyt pelataan saatanan henkivalloilla. Jumalan Pyhä Henki voi toki käyttää valintansa mukaan ketä tahansa (vasta uskoon tulluttakin) myös sairaan parantamiseen joten jos koet henkilökohtaista Pyhän Hengen kehoitusta tällaiseen tehtävään, älä anna kenenkään estää (toki emme saa luottaa omiin kokemuksiimme tai tuntemuksiimme sokeasti vaan kaikki hengellinen ilmoitus on ensin koeteltava Raamatun sanan valossa ja rukouksessa). Mutta jos et koe niin, älä ole silloin muiden vietävänä. Pyhä Henki puhuu aina ensin meille itsellemme, meille tarkoittamistaan tehtävistä ja sitten mahdollisesti vahvistaa asiansa kahden tai kolmen uskovan kautta. Tärkeintä on että kuljet alusta lähtien rohkeasti Jumalan henkilökohtaisesti sinulle tarkoittamaa polkua pitkin, johtaa se sitten minne tahansa. Jos haluat keskustella tästä tai mistä muusta aiheesta tahansa, tule rohkeasti Rukouspaikalle tai lähetä sähköpostia.

Käytännössä tämä selvä pesäeron teko tarkoittaa sitä ettei vastaisuudessa Rukouspaikan vastuuhenkilöinä voi olla ihmiset jotka tukevat tai kannattavat ao liikkeen toimintaa. Rukouspaikalla ei myöskään voi olla enää puhujavieraana ao liikkeen kannattajaa. Päätös on raskas, sillä ao liikkeessä on mukana meillekin tärkeiksi tulleita ihmisiä. Jos sinä olet juuri uskoon tullut ja nyt päätät olla lähtemättä kadulle rukoilemaan sairasten puolesta mutta koet että jotain haluat tehdä, voit tehdä seuraavia asioita joita Raamattu kehottaa kaikkia uskovia tekemään: Tee parannus, lue Sanaa ja opettele ymmärtämään mikä on Jumalan evankeliumi, tee laupeutta (anna omasta ajastasi toiselle, anna omaisuudestasi tarvitsevalle, auta lähimmäistä, käy katsomassa sairaita jne), rukoile Jumalaa auttamaan ja johdattamaan sinua ja viivy Herran kasvojen edessä joskus ihan hiljaakin odottaen Herran vastausta, tule johonkin Raamatun opetuksessa pysyvään seurakuntayhteyteen.

Erityisesti teemaan sopii One Way Missionin opetus:  Miksi ihmiset eksyvät?.

Päivitys 15.1.2017, Juhani Aitomaan kirjoitus : Karismaattinen kaaos

Päivitys 18.3.2019 Petri Paavolan maaliskuussa 2019 julkaisema kirjoitus Last Reformation liikkeestä on ehkäpä osuvin tähän mennessä lukemistani varoituksista:

Petri Paavola: The Last Reformation ja Raamatun totuus